Voor de strakste binnen- en buitenmuren

Offerte aanvragen

Latex spuiten Utrecht: snel, voordelig, duurzaam

Maak gebruik van hoge kwaliteit materialen, vele malen snellere oplevering dan bij regulier schilderen en sauzen en maatwerk, door latex te laten spuiten in Utrecht. Maar daarnaast zijn er nog meer voordelen. Latex spuiten Specialist levert voor scherpe prijzen net werk bij zowel renovatie- als nieuwbouw. Het is niet zomaar dat wij dé specialist zijn voor latex spuiten in Utrecht. Op deze pagina kunt u onze dienstverlening ervaren, neem direc contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of voor meer informatie.

Offerte aanvragen
Latex laten spuiten muren en plafonds

Spuiten met latex of schilderen met een roller?

Of u nu een wand of plafond gaat spuiten, schilderen of sauzen, het resultaat hangt van veel verschillende factoren af. Allereerst bepalen de gebruikte materialen hoe het resultaat eruit komt te zien, niet elke soort verf heeft exact dezelfde eigenschappen. Bij Latex Spuiten Specialist gebruiken we topmerken zoals Sikkens en Sigma. Het gereedschap is daarnaast ook erg belangrijk, wij gebruiken hiervoor apparatuur van Graco, wereldleider op het gebied van latex spuiten. Tot slot is de kennis en expertise van degene die de klus komt doen van belang. Om latex te spuiten in Utrecht is secuur werken van essentieel belang. Hiervoor moet eerst goed afgeplakt worden en daarna moet op de juiste manier gewerkt worden met de spuit. Bij Latexspuitenspecialist.nl houden we als geen ander rekening met al deze factoren. Zo wordt het mogelijk om super snel resultaat te leveren dat zich kan meten met rollers en kwasten.

Renovlies behangen voor nieuwbouw

In nieuwbouwwoningen wordt doorgaans aanbevolen om de wanden te behangen, dit komt omdat de muren zich nog moeten zetten. Het is daarnaast mogelijk om renovlies te behangen in Utrecht, ook dit kan Latexspuitenspecialist.nl voor onze klanten uitvoeren. Renovlies behang is scheur overbruggend, stootvast en voordelig. Zo kunnen we iedere kleur aanbrengen op de wand, zonder het risico op breuk en scheuren van de verf. Wij zijn daarmee eveneens behanger in Utrecht, maar niet alleen voor renovlies behang!

Offerte aanvragen

Wat maakt Latexspuitenspecialist.nl uniek?

ook dezelfde aandacht verdient. Dit betekent in praktijk de volgende garanties:

  • Eerst zullen we gratis een bezichtiging uitvoeren, waarop we een passende offerte uit kunnen brengen.
  • Door latex te laten spuiten in Utrecht is het mogelijk om 40% of meer op de kosten te besparen.
  • Daarnaast kost het project ook aanzienlijk minder tijd, spuiten gaat maar liefst vijf keer sneller dan met een verfroller het geval is.
  • Wij werken alleen met materialen van gerenommeerde merken waaronder Graco, Sikkens, Sigma, PPG en Akzo.
  • Ook het glad stuken van plafonds en latex spuiten van stukwerk behoord tot onze specialiteiten.

Niet alleen bewoners van particuliere woningen, verhuurders of makelaars kunnen een beroep doen op onze diensten, we kunnen ook bedrijfspanden of winkelpanden spuiten. Naast nieuwbouw is het ook mogelijk om een bestaand pand bij renovatie te laten behandelen. Neem contact met ons op voor advies op maat, of vraag direct een offerte aan.

Overtuigd van Latex Spuiten Specialist? Neem contact met ons op of bel direct naar 0611843915

Werkgebied Latex Spuiten Specialist

Verder zijn we onder andere actief in: