Welkom op de over ons pagina.

Remco Krebaum, het gezicht en oprichter van Latex Spuiten Specialist.

Sinds jaren ben ik al werkzaam als latex spuiter. De afgelopen jaren is latex spuiten een bekend fenomeen geworden.

Voordat ik als latex spuiter ben begonnen heb ik 10 jaar gewerkt bij Luijten VVZ als accountmanager, adviseur. Luijten VVZ is een gerenommeerde en landelijke verfgroothandel (Sigma dealer). Ik gaf voornamelijk begeleiding en verftechnisch advies aan schilders en latex spuiters.

Voor mijn tijd bij Luijten VVZ ben ik 14 jaar werkzaam geweest in de autoschadeherstel branche, waarin ik me heb kunnen ontplooien tot een specialist in het spuitvak.

Mijn ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan zorgt ervoor dat ik en mijn team u professioneel en gedegen advies en een specialistische uitvoering kunnen bieden.

In de afgelopen jaren is het team uitgebreid en hebben diverse allround vakmannen zich aan ons verbonden.

Latex Spuiten Specialist heeft vanuit De Betere Schilder het erkend keurmerk gekregen Betere Schilder. Hier zijn wij ontzettend trots op.

Sponsor ASW Latex Spuiten Specialist Over ons pagina

Meer dan 25 jaar ervaring in latexverf spuiten

Na jarenlang leren, training geven én adviseren over latexverf, kunnen we onszelf oprecht de latex spuitspecialist noemen.

We hebben training gehad van gerenommeerde multinationale bedrijven als Sigma, maar leerden juist ook andere schilders latexverf spuiten. We beheersen de juiste verftechnieken en kennen de klassieke valkuilen.

Latexverf spuiten blijkt een vak op zich om tot het beste resultaat te komen. Een goede combinatie van product, materiaal, techniek en kennis is hierin vereist. Nu brengen we zelf een streeploos eindresultaat naar uw woning of bedrijf. Dit gebeurt meestal binnen 1 of 2 werkdagen.

Wat doen wij zoal?

Voor latex spuiten, het aanbrengen van renovlies, patroonbehang en nieuw stucwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Hierdoor zijn wij met ons team een toegevoegde waarde aan de afbouw branche.

Daarnaast zijn wij ook master installer van Orac decor sierlijsten, om uw interieur nog meer te verfraaien.

Wij zijn niet alleen werkzaam in de particuliere sector maar ook in de zakelijke branche.

Kantoorpanden, bedrijfspanden, sportscholen of een winkelpand. Latex Spuiten Specialist is dé wand- en plafondspecialist.

Latex Spuiten Specialist heeft meer dan 25 jaar ervaring

Waarom kiezen voor Latex Spuiten Specialist?

Gratis bezichtiging en offerte op maat

Bespaar minimaal 40% op uw verbouwing

5 keer sneller dan de verfroller

Woningen, winkel- en bedrijfspanden

A-merken verf als Sigma, Sikkens, Caparol en Keim

Gratis kleurenadvies

Vraag een offerte aan
Latex Spuiten keuken diverse kleuren