ideaal voor renovatie of nieuwbouwwoningen

Maak direct een afspraak

Renovlies behang voor gladde en strakke muren

Zijn de muren van uw (nieuwbouw)woning vol scheuren en gaten? Er kan dan geen latex op de muren worden aangebracht.

Met renovlies behang maken we de muren in uw (nieuwbouw)woning mooi glad en egaal, zodat latex spuiten wel mogelijk is. Onze vakman is een specialist in het aanbrengen van renovlies behang in nieuwbouwwoningen of na een renovatie in bestaande woning.

Onze stukadoors verzorgen verschillende vormen stucwerk: sausklaar en behangklaar stucwerk. Ook verzorgen onze behangers renovlies behang in uw nieuwbouwwoning. Welke optie u ook kiest, bij Latex Spuiten Specialist kiest u voor service en vakmanschap.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U bespaart tijd, geld en ergernis door latex te laten spuiten

Bij Latex Spuiten Specialist staan we voor kwaliteit. Wij werken uitsluiten met A-merken als Sikkens, Glidden, Sigma en Keim. Met onze Airless spuitapparatuur spuiten we onder een geregelde druk uw binnen- en buitenmuren in alle gewenste kleuren en kwaliteiten latex. U bespaart 40% op kosten in vergelijking met een reguliere schilder.

Ook scheelt het veel tijd: wij zijn 5 keer zo snel klaar. Wij gaan geen project uit de weg. Of dat nou voor binnen of buiten is, op een 19e-eeuwse woning of modern bedrijfspand. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Waarom de latexspuitenspecialist.nl?

  • Gratis bezichtiging en offerte op maat

  • A-merken als Sigma, Sikkens, Caparol en Keim

  • Kosten- en tijdbesparend

  • Service waar u blij van wordt

  • Woningen, winkel- en bedrijfspanden

Waarom stucwerk of renovlies behang nodig is

Nieuwbouwwoningen worden opgeleverd met talloze oneffenheden in de betonnen muren. Dit maakt het onmogelijk om latex op te spuiten, of om op te behangen. Daar moeten eerst de muren glad voor gemaakt worden. Vervolgens kan er behang of latex op. De muren maken we glad op 3 verschillende manieren:

  • Sausklaar stuken
  • Behangklaar stuken
  • Renovlies behang

Nieuwbouwwoningen die al gestuct zijn

Vraag na bij de aannemer om welk soort stucwerk het gaat. In de meeste gevallen gaat het om behangklaar stucwerk. Wilt u uiteindelijk latex op de muren? Wij stuken de wanden sausklaar voor u. Behangklaar stucwerk is daar namelijk niet geschikt voor.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Behangklaar stucwerk om op te behangen

Wanneer uw muren behangklaar zijn gemaakt zijn ze minder glad dan bij sausklaar stucwerk. Dat maakt het makkelijker om behang of renovlies op te doen. U hoeft zich geen zorgen te maken over oneffenheden, want die worden weggewerkt door het behang. Behangklaar stucwerk is niet geschikt om overheen te spuiten met latex. Wij adviseren in dat geval sausklaar stucwerk.

Renovlies behang als voordelig alternatief

Dit type behang is uitermate geschikt voor nieuwbouwwoningen. Onze behanger plaatst het meteen op de betonnen muren. Ook verbergt renovlies behang eventuele scheurtjes op het behang, in plaats van op de muren. U ziet dus nergens oneffenheden. Renovlies wordt vooral gebruikt om vervolgens latex op te spuiten. Renovlies behang is ook nog eens goedkoper, stoot en slagvast en moeilijk ontvlambaar. Renovlies behang kost €8,50 per m².

Renovlies en spuitwerk in combinatie

Wij gebruiken uitsluitend A-kwaliteit van 145 g/m geïmpregneerde renovatievlies. Dit maakt het bijzonder goed om latex op te spuiten. Wilt u een combinatie van renovlies en latex? Vraag naar een combinatieprijs. Zo krijgt u het mooiste resultaat voor een net zo’n mooie prijs.

De keuze tussen stucwerk of renovlies behang

Is uw nieuwbouwwoning jonger dan 2 jaar? Dan adviseren wij vrijwel altijd renovlies behang. Stucwerk is bij dit soort jonge huizen namelijk niet risicovrij. Dat komt omdat de muren en plafonds van deze huizen nog krimpen. Dit betekent dat het mogelijk is dat er scheurtjes in het stucwerk komen te zitten. Renovlies is scheur-overbruggend, dus u merkt er niks van.
Dit geldt ook voor nieuwbouwhuizen in een wijk waar nog gebouwd wordt of gaat worden. Het heien kan hetzelfde effect hebben op de muren. Twijfelt u nog welke optie het beste is? U krijgt een vrijblijvend advies van ons op maat. Zo bent u verzekerd van het mooiste resultaat.

Vraag vrijblijvend een offerte aan