Voor de strakste binnen- en buitenmuren

Offerte aanvragen

Een gladde muur door het stucwerk

De meeste nieuwbouw woningen worden opgeleverd met talloze oneffenheden in de muren, waardoor het aanbrengen van latex of behang onmogelijk is. De wandafwerking van uw muren zijn echter van grote invloed op de uitstraling van uw woning en van een gladde muur ervaart u jaren plezier. Wilt u uw wanden en muren mooi en egaal glad laten stucen? Onze gespecialiseerde vakmensen verzorgen behang- en sausklaar stucwerk, zodat u op een perfect strakke muur zowel kan behangen als en latex spuiten.

Wanneer u uw wanden of plafonds wil laten stucen door een stukadoor, heeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen sausklaar stucwerk en behangklaar stukadoren.

Offerte aanvragen
Latex laten spuiten muren en plafonds

Sausklaar stucwerk

Bij sausklaar stucwerk worden uw muren en plafonds door onze specialisten glad en egaal gestuct, zodat uw muren vlak en zonder onregelmatigheden kunnen worden voorzien van verf, of worden gespoten met latex. U kiest voor sausklare stuc wanneer u een zo glad en strak mogelijke eindresultaat wenst voor de afwerking met latex muurverf. Dit kan middels airless latex spuiten voor het strakste en gladste resultaat.

Behangklaar stucwerk

Bij behangklaar stucwerk worden uw muren en plafonds eveneens glad en vlak afgewerkt, zodat uw muren kunnen worden voorzien van behang of renovlies. Behangklaar stucwerk zal minder egaal en glad worden afgewerkt als sausklaar stucwerk. Behang of renovlies maskeren echter kleine oneffenheden, waardoor er geen onregelmatigheden in de ondergrond te zien zullen zijn.

Behangklare muur sausklaar maken?

Ook uw behangklare muur kan sausklaar gemaakt worden door onze experts. Vaak worden nieuwbouwwoningen bijvoorbeeld behangklaar opgeleverd. Door uw muren opnieuw af te pleisteren en na te werken, kan ook uw behangklare muur worden geegaliseerd en sausklaar worden gemaakt!

Offerte aanvragen

Latex spuiten

Na het aanbrengen van het stucwerk, is het tijd om uw muren van een kleurtje te voorzien. Voor het beste resultaat spuiten wij uitsluitend met A-merken latex verf op uw muren, zodat u kunt genieten van een streeploos resultaat, zonder banen en druppels. Daarnaast is het spuiten van verf ook nog eens 40% goedkoper dan verven met rollers, en is het tot wel 5 keer zo snel klaar.