ideaal voor renovatie of nieuwbouwwoningen

Offerte aanvragen

Gladde en strakke muren voor een lage prijs

Woningen worden meestal opgeleverd met talloze oneffenheden in de betonnen muren. Dit is zeker het geval met nieuwbouwwoningen. Zijn de muren van uw nieuwbouw of bestaande woning vol scheuren en gaten? Dan is latex op de muren aanbrengen onmogelijk.

Met renovlies behang maken we de muren in uw (nieuwbouw)woning mooi glad en egaal, zodat latex spuiten wel mogelijk is. Bang voor vingerafdrukken, blaasjes of naden? Geen zorgen…..

Wij behangen voor u.

Onze vakmannen hebben jaren ervaring in het aanbrengen van renovlies behang in (nieuwbouw)woningen. Vakmanschap en een kwalitatief hoogstaand product zorgen voor gladde en strakke muren door uw hele huis.

U krijgt de uitstraling van een gestucte muur, maar dan wel veel voordeliger (vanaf € 8,50 per m²). Renovlies wordt alleen aangebracht in combinatie met het laten spuiten van latex verf.

Voordelen van de Latex Spuiten Specialist

 • Uitsluitend renovlies van A-merken
 • Al vanaf € 8,50 per m²
 • Renovlies behangers met jaren ervaring
 • Latex spuiten en renovlies bij één specialist
 • Veel goedkoper dan stucen

 • Gratis bezichtiging en offerte op maat

Offerte aanvragen

Is uw nieuwbouwwoning jonger dan 2 jaar?

Dan adviseren wij vrijwel altijd renovlies behang. Stucwerk is bij dit soort jonge huizen namelijk niet risicovrij.

Dat komt doordat de muren en plafonds van deze huizen nog krimpen. Plafons en binnenmuren spuiten? Bekijk onze tarieven.

Dit betekent dat het mogelijk is dat er scheurtjes in het stucwerk komen te zitten. Renovlies is scheur-overbruggend. Zelfs wanneer uw huis krimpt, blijft renovlies perfect glad.

Wat is renovlies?

Renovlies is een synoniem voor het woord renovatievlies. Renovlies behangen heeft als doel om je muren weer als nieuw te laten uitzien. Oneffenheden, scheurtjes en kleurverschillen worden weggewerkt. Na het aanbrengen en laten drogen van het behang kan je direct schilderen, aangezien het een egaal resultaat geeft.

Renovlies behang

Liever stucwerk dan renovlies behang?

Onze stukadoors verzorgen sausklaar stucwerk. Zo kan u zowel behangen, verven als verf spuiten op een perfect strakke muur. Wij zijn ook werkzaam in het spuiten van damwandprofielen en bedrijfspanden.

Heeft u een nieuwbouwwoning?

Vraag na bij de aannemer om welk soort stucwerk het gaat. In de meeste gevallen gaat het om behangklaar stucwerk. Wilt u uiteindelijk latex op de muren? Dan heeft u sausklaar stucwerk of renovlies behang nodig. Beide opties geven een perfect gladde muur. Twijfelt u nog welke optie het beste is voor uw huis? We geven u vrijblijvend advies op maat.

Vertel ons over uw huis en uw wensen. Binnen 24 uur vertellen we u wat de beste optie is voor uw huis en u krijgt gratis een op maat gemaakte offerte.

Latex spuiten voor een streeploos verf resultaat

Na het stucen of aanbrengen van renovlies behang is het tijd om uw muren kleur te geven of juist perfect wit te maken. Waar verf in het verleden altijd met rollers werd aangebracht, spuiten wij A-merk latex verf op uw muren voor het beste resultaat.

Het spuiten van verf heeft een aantal grote voordelen:

 • Streeploos resultaat, banen en druppels zijn verleden tijd
 • 40% goedkoper dan verven met rollers
 • 5 keer zo snel klaar (meer tijd om te genieten)
 • Langere levensduur dan andere behangsoorten

We spuiten al uw wanden al vanaf 3,25 per m². Dit is inclusief standaard kit- en afplakwerk. We gebruiken hierbij uitsluitend latex verf van A-merken zoals Sikkens, Sigma en Caparol.

Per A-merk zijn er drie klassen: schrobklasse 1, 2 en 3. De kwaliteit is afhankelijk van de ondergrond, ruimte en uiteraard uw wensen. Alle typen latex verf zijn verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:

 • Mat
 • Zijdemat
 • Zijdeglans
 • Glans
 • Isolerend
Muur met renovlies behang

Is uw huis toe aan gladde en naadloze muren?

Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan. Onze renovlies behangers geven binnen 24 uur antwoord.
Voor vragen kunt u ook ons formulier gebruiken en kunt u contact met ons opnemen. Of bel 06 – 11 84 39 15. U krijgt direct een specialist aan de lijn.

Offerte aanvragen