Renovlies: voor strakke en gladde muren

Heeft u een nieuwbouw woning gekocht? En wilt u de wanden in uw nieuwe woning glad en strak afwerken?

Dan heeft u het vast al gezien: de muren hebben vaak nog talloze beschadigingen of oneffenheden. Het aanbrengen van renovlies zorgt in korte tijd voor strakke en gladde muren.

Renovlies: wat is dat eigenlijk?

Renovlies is de korte benaming voor renovatievlies. Dit is behang wat gemaakt is van een kunstofvezel, dat erg sterk is. Met renovliesbehang laat u de muren er weer als nieuw uitzien. Scheuren, oneffenheden en kleurverschillen zijn onzichtbaar. Renovlies is zowel brandwerend en kan uiteraard tegen een stootje. Hierdoor is het heel duurzaam, voordelig en tenslotte ook nog eens overschilderbaar.

Latex Spuiten Specialist verzorgt het aanbrengen van renovlies behang in combinatie met twee lagen latex spuiten in nieuwbouwwoningen alsook in bestaande woningen. In een nieuwbouwwoning worden de wanden ‘behangklaar’ opgeleverd. Echter zijn deze vaak nog niet behangklaar en dienen de wanden toch echt vooraf machinaal geschuurd te worden voordat er renovlies kan worden aangebracht.

Offerte aanvragen

 

Stucen of renovlies

Stucwerk op wanden in nieuwbouwhuizen vertoont vaak na verloop van tijd zetscheuren. Nieuwbouwwoningen ‘werken’ de eerste jaren na opleveringen mede omdat er vaak in nieuwbouwwijken nog meer woningen worden gebouwd. Daarom raden wij in de meeste situaties renovlies op nieuwe wanden aan. Renovlies is bovendien scheur overbruggend. Verder is het net zo strak en glad als stucwerk en wordt ook het naadloos aangebracht. Doordat een woning nog werkt in de eerste jaren ontstaan er misschien scheuren in de wanden. Door het aanbrengen van renovlies zijn deze fijne krimp scheuren uiteindelijk niet zichtbaar.

Renovlies is ook nog eens makkelijker te schilderen. Dit kan vrijwel gelijk toegepast worden. Bij stucwerk is er eerst een droogtijd aanwezig, de verwerkingsduur is langer en er zal eerst nog voorgestreken moeten worden voordat hier uiteindelijk latex op aangebracht kan worden.

 

De combinatie van renovliesbehang met latex spuiten

Onze professionals hebben veel ervaring in het aanbrengen van renovliesbehang in alle soorten woningen. Voor het beste resultaat combineren we dit met latex spuiten. Zo krijgt u strakke en gladde muren in uw hele huis. Hiervoor brengen we eerst renovlies behang aan. Hierna spuiten we vervolgens twee lagen latex verf. Wij garanderen u een langdurig en streeploos resultaat. Onze tarieven voor renovliesbehang en latex spuiten starten immers al vanaf € 15,25 per m² (exclusief btw). Dit is echt veel voordeliger dan wanneer u de wanden laat stucen.

Burenkorting

Heeft u al kennis gemaakt met uw nieuwe buren? Hebben jullie misschien een groepsapp waarin belangrijke punten besproken worden?
Wij kunnen een burenkorting aanbieden vanaf 2 complete woningen.
Hoe meer woningen er meedoen, hoe hoger de korting.

 • 2 woningen: 3 % korting op renovlies i.c.m. latex spuiten
 • 3 woningen: 4 % korting op renovlies i.c.m. latex spuiten
 • 4 woningen: 5 % korting op renovlies i.c.m. latex spuiten
 • 5 woningen: 6 % korting op renovlies i.c.m latex spuiten

Interesse in burenkorting? Laat het ons weten. Voor verdere vragen hierover kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

renovlies korting

Tarieven bekijken:

Voordelen van latex spuiten op renovliesbehang

● Geen baanvorming en aanzet van rollers
● Bescherming tegen oneffenheden
● Naadloze bevestiging van renovliesbehang
● Echt strak resultaat met de uitstraling van stucwerk
● Ga voor een snel resultaat: binnen twee dagen klaar
● Bespaar tijd, moeite en geld

Waarom kiezen voor Latex Spuiten Specialist?

In de eerste plaats zijn wij één van de weinige professionele bedrijven die renovlies aanbrengt in combinatie met latex spuiten. Renovlies is geen eenvoudig behang om mee te werken, en het naadloos aanbrengen is moeilijk. Ten tweede onze vakmannen voeren dit perfect uit. Wij werken door tot u helemaal tevreden bent.

Wij onderscheiden zich van bedrijven die deze diensten tegenwoordig zo goedkoop mogelijk aanbieden om u als klant te lokken en waardoor u uiteindelijk duurder uit bent met de verborgen addertjes onder het gras.

De producten die wij u aanbieden in de offerte daar werken wij uitsluitend mee. Wij laten altijd een restant achter om na de verhuizing eventuele beschadigingen bij te werken.

Bij ons geniet u van de volgende voordelen:

● Goede prijs-kwaliteit verhouding
● Ten alle tijden een vrijblijvende bezichtiging op locatie.
● Definitieve offerte vooraf
● Renovlies en latexverf van A-merken
● Jarenlange ervaring
● Één specialist voor al uw muur- en plafondafwerking

Voordelen spuiten vs. sauzen

 • Geen aanzetten, baanvorming, vachtstructuur of naden
 • Super strak resultaat
 • Gladde uitstraling van nieuw stucwerk
 • Snelle verwerking
 • Al binnen enkele dagen klaar i.p.v. weken
 • Latex spuiten is ook voordeliger dan traditioneel schilderwerk.
Renovlies op maat afwerken in nieuwbouwwoning

Service

 • Wij werken altijd uitsluitend met A-kwaliteits merken.
 • Latex spuiten over renovlies zorgt voor de uitstraling van nieuw sausklaar stucwerk.
 • Wij kunnen nagenoeg iedere gewenst kleur op de wanden voor u spuiten met de garantie op strakke en rechte lijnen.
 • Latex Spuiten over renovliesbehang wordt door weinig latex spuit bedrijven uitgevoerd.
 • Wij zijn de echter de specialist in het latex spuiten van en over renovlies.
 • Verzorgen eveneens alle wand- en plafondafwerkingen in uw woning.
 • Wenst u de wanden te voorzien van renovlies en de plafonds te voorzien van nieuw stucwerk? Latex Spuiten Specialist kan het voor u verzorgen.
 • Wij voeren het voor u uit. Één partij, één aanspreekpunt.
Patroonbehang Arte aanbrengen

Wist u dat wij ook diverse soorten patroonbehang aanbrengen?

Van een dierenprint voor in de kinderkamer tot aan een uniek fotobehang. Wij kunnen dit voor u aanbrengen. Behangsoorten zoals Arté, Elitis, Eijfinger en vele andere soorten vlies- of vinylbehang zijn voor ons intussen ook bekende merken en hebben hier al ruim 25 jaar ervaring in om dit voor u aan te brengen op de wanden.

Bij een ontwerp door een interieur styliste zijn vaak meerdere ontwerpen gemaakt met een kleurenpalet en ideeën of suggesties voor het behang om de inrichting en styling van uw woning daarmee te verfraaien. Indien u de wens heeft om dit uit te laten voeren door Latex Spuiten Specialist infomeer naar de mogelijkheden door middel van het ontwerp naar ons toe te sturen zodat wij met u mee kunnen kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

De nieuwste kleuren van o.a. Farrow & Ball, Lab Paint, Little Green kunnen wij uiteraard ook voor u aanbrengen op het renovlies.

Tevreden klanten

We bevelen ze van harte aan. Ze kwamen heel snel kijken, de offerte was daarna ook heel snel binnen. We wilden eerst zelf gaan verven. Maar nadat alles eraf was aan verwarmingen en gordijnen etc was het een en al gat in de muren. Dit was werk voor vakmannen. Het is super mooi en (rete 😉) strak. Prijs kwaliteit is prima. En ook nadat bij het leggen van de vloer gemorst werd op de nieuwe muur. Is het onzichtbaar hersteld. Ze denken in oplossingen. Fotobehang is een eitje voor hen. Kortom aardige gasten, betrouwbaar, echte vaklui. Ook de administratieafdeling (Tamara) denkt goed mee, en wikkelt alles goed en snel af
--Marian Stalenberg-- Huiseigenaar via Facebook
Wij zijn enorm tevreden over het werk wat Remco en zijn team heeft afgeleverd. We zijn netjes geholpen vanaf het eerste contact, tot en met het nalopen van al het werk. Tussentijds contact was makkelijk en het werd erg meegedacht. Wij kunnen Latex Spuiten Specialist aan iedereen aanbevelen!
----Tim---- Huiseigenaar
Wat een vakman(nen)! Woensdag gebeld voor info, donderdag kwam Remco de klus opnemen en vrijdag is de klus uitgevoerd! Heel erg prettig contact en de mannen werken heel netjes! Heel groot compliment. Het werk ziet er fantastisch uit. Niet onbelangrijk, ook zeer betaalbaar.
---Renate Bakker--- Huiseigenaar
Onze nieuwbouwwoning in Waddinxveen is behangen met renovlies en van top (zoldernok van 5 meter hoog) tot teen met latex gespoten door de Latex Spuiten Specialist. Tevens hebben wij via hen ons plafond laten stucen. De offerte die wij kregen was niet de goedkoopste van de 3 partijen die wij hebben gecontacteerd, maar wel gelijk de partij waar wij het meeste vertrouwen in hadden. Ze reageerden altijd snel en gaven goed en eerlijk advies. Daarnaast wilden wij graag met een lokale leverancier werken. Het contact was zeer prettig. We kwamen niet helemaal lekker uit met het 'leverancierstreintje' waarop ze de planning hebben omgegooid voor ons, zodat we niet in de knel kwamen. Zeer flexibel, behulpzaam en vriendelijk. Daarnaast leveren ze gewoon zeer goed werk, alles is super strak.
---Nena--- Huiseigenaar

Enkele projecten waarbij zowel renovlies als patroonbehang is aangebracht.

Terugkomende vragen

 • Wat is renovlies precies?

  Renovlies is een behangsoort welke oneffenheden in wanden in een nieuwbouwwoningen doet maskeren en heeft een gladde afwerking.

  Daarnaast heeft renovlies een brandvertragende werking en is stootvast. Renovlies is voordelig en geeft na de afwerking van latex de uitstraling van nieuw stucwerk.

   

 • Patroonbehang aanbrengen, doen jullie dat ook?

  Het aanbrengen van patroonbehang behoort uiteraard tot onze werkzaamheden.
  Verschillende soorten en merken behang kunnen wij voor u aanbrengen.

  Informeer naar de mogelijkheden.

 • Kunnen wanden in een nieuwbouwwoning direct gespoten worden?

  In een nieuwbouwwoning zijn de buitenmuren van beton gegoten en worden muren behangklaar opgeleverd. Voordat wij deze kunnen spuiten, adviseren wij renovlies aan te brengen. Indien er latex direct op beton wordt aangebracht, is de kans zeer groot dat alle oneffenheden direct te zien zijn.

  Steeds meer eigenaren ontdekken haarscheurtjes na aanbrengen van stucwerk op hun nieuwe muren. Dit is te voorkomen door renovlies. Renovlies heeft een zeer glad, strak resultaat en is scheuroverbruggend waardoor u langer woonplezier beleeft.

   

   

Zit jouw vraag hier niet bij?

Alle veelgestelde vragen