ideaal voor renovatie of nieuwbouwwoningen

Offerte aanvragen

Gladde en strakke muren voor een lage prijs

Woningen worden meestal opgeleverd met talloze oneffenheden in de betonnen muren. Dit is zeker het geval met nieuwbouwwoningen. Zijn de muren van uw nieuwbouw of bestaande woning vol scheuren en gaten? Dan is latex op de muren aanbrengen onmogelijk.

Met renovlies behang maken we de muren in uw (nieuwbouw)woning mooi glad en egaal, zodat latex spuiten wel mogelijk is. Bang voor vingerafdrukken, blaasjes of naden? Geen zorgen…..

Wij behangen voor u.

Onze vakmannen hebben jaren ervaring in het aanbrengen van renovlies behang in (nieuwbouw)woningen. Vakmanschap en een kwalitatief hoogstaand product zorgen voor gladde en strakke muren door uw hele huis.

U krijgt de uitstraling van een gestucte muur, maar dan wel veel voordeliger (vanaf € 8,50 per m²). Renovlies wordt alleen aangebracht in combinatie met het laten spuiten van latex verf.

Voordelen van de Latex Spuiten Specialist

  • Uitsluitend renovlies van A-merken
  • Al vanaf € 8,50 per m²
  • Renovlies behangers met jaren ervaring
  • Latex spuiten en renovlies bij één specialist
  • Veel goedkoper dan stucen

  • Gratis bezichtiging en offerte op maat

Offerte aanvragen

Is uw nieuwbouwwoning jonger dan 2 jaar?

Dan adviseren wij vrijwel altijd renovlies behang. Stucwerk is bij dit soort jonge huizen namelijk niet risicovrij.

Dat komt doordat de muren en plafonds van deze huizen nog krimpen. Plafons en binnenmuren spuiten? Bekijk onze tarieven.

Dit betekent dat het mogelijk is dat er scheurtjes in het stucwerk komen te zitten. Renovlies is scheur-overbruggend. Zelfs wanneer uw huis krimpt, blijft renovlies perfect glad.

Wat is renovlies?

Renovlies is een synoniem voor het woord renovatievlies. Renovlies behangen heeft als doel om je muren weer als nieuw te laten uitzien. Oneffenheden, scheurtjes en kleurverschillen worden weggewerkt. Na het aanbrengen en laten drogen van het behang kan je direct schilderen, aangezien het een egaal resultaat geeft.

Renovlies behang

Liever stucwerk dan renovlies behang?

Onze stukadoors verzorgen sausklaar stucwerk. Zo kan u zowel behangen, verven als verf spuiten op een perfect strakke muur. Wij zijn ook werkzaam in het spuiten van damwandprofielen en bedrijfspanden.

Heeft u een nieuwbouwwoning?

Vraag na bij de aannemer om welk soort stucwerk het gaat. In de meeste gevallen gaat het om behangklaar stucwerk. Wilt u uiteindelijk latex op de muren? Dan heeft u sausklaar stucwerk of renovlies behang nodig. Beide opties geven een perfect gla