Schilderwerk door Latex Spuiten Specialist

We krijgen vaak de vraag of we naast wand- en plafondafwerking ook deuren, trappen en kozijnen kunnen verven. Dat is alleen mogelijk op locaties waar wij ook de gehele wand- en plafondafwerking doen. Neemt u bij ons een totaalpakket af, dan bieden wij u ook schilderwerk van deuren, trappen en raam- en deurkozijnen aan.

Door ons drukke schema kunnen wij onze specialisten helaas niet voor ‘losse’ klussen inzetten en bieden wij het schilderwerk van deuren, trappen et cetera alleen als onderdeel van ons totaalpakket aan.

Om welke werkzaamheden gaat het?

Naast wanden en plafonds kunnen wij ook voor u schilderen:

 • Trappen.
 • Raamkozijnen.
 • Deuren en deurposten.

Dat kan in de afwerkingen mat, zijdeglans en hoogglans, en vrijwel alle gewenste kleuren zijn mogelijk.

Deuren, trappen en kozijnen spuiten

Het is lang niet altijd nodig om deuren, trappen en kozijnen handmatig te verven. Ook hiervoor is vaak een behandeling met verfspuiten mogelijk. Het bespaart tijd en geld; spuiten gaat immers veel sneller dan met rollers en kwasten aan de slag gaan. Bovendien geeft spuiten een egaal resultaat, terwijl rollers en kwasten vaak strepen veroorzaken.

Latex Spuiten Specialist voorziet de deuren en kozijnen van uw bestaande woning, nieuwbouwwoning of bedrijfspand graag van een frisse, nieuwe laag. Wij werken met speciale airless-spuitapparatuur voor een strak resultaat en om streep- en baanvorming te voorkomen. En uiteraard schilderen wij ook met de hand, als de omstandigheden daarom vragen. Dat kan bijvoorbeeld een specifieke ondergrond zijn, of moeilijk bereikbare plekken.

Bespaar tot wel 40% op schilderskosten

Latex Spuiten Specialist werkt efficiënt en dat levert u een besparing op; we hebben immers minder verf en minder uren nodig. Gemiddeld genomen levert latex spuiten een besparing op van rond de 40% ten opzichte van andere vormen van afwerking, zoals stuken.

Daar komt nog bij dat wij gratis bij u komen bezichtigen om een offerte op maat te maken. Tijdens de bezichtiging nemen we de mogelijkheden en onze aanpak met u door. Ook het standaard kit- en afplakwerk is overigens in de prijs inbegrepen.

Hoe werkt deuren spuiten?

We halen de deuren uit hun sponning voordat we ze behandelen en verwijderen het scharnier. Dat maakt een zo strak mogelijke afwerking makkelijker. We verzamelen de te spuiten deuren in een vrije ruimte, waar we de muren en vloer afdekken. Het is echter ook mogelijk om de deuren te laten hangen. Het is dan wel belangrijk dat de ruimte en ruimtes waar de deuren aan grenzen leeg zijn.

Voordat we aan de slag gaan met ons spuitapparatuur, ontvetten en schuren we de deuren. Daarna brengen we een eerste laag aan. Omdat de verf snel droogt, brengen we vrij snel daarna een tweede laag aan. Wij spuiten altijd minimaal twee lagen, voor een goed dekkend effect. Zijn de deuren droog, dan hangen we ze weer terug in de sponning. We ruimen netjes op en nemen het afval mee. U kunt daarna direct genieten van de nieuwe uitstraling van de deuren.

Tevreden klanten

Wij zijn enorm tevreden over het werk wat Remco en zijn team heeft afgeleverd. We zijn netjes geholpen vanaf het eerste contact, tot en met het nalopen van al het werk. Tussentijds contact was makkelijk en het werd erg meegedacht. Wij kunnen Latex Spuiten Specialist aan iedereen aanbevelen!
----Tim---- Huiseigenaar
Wat een vakman(nen)! Woensdag gebeld voor info, donderdag kwam Remco de klus opnemen en vrijdag is de klus uitgevoerd! Heel erg prettig contact en de mannen werken heel netjes! Heel groot compliment. Het werk ziet er fantastisch uit. Niet onbelangrijk, ook zeer betaalbaar.
---Renate Bakker--- Huiseigenaar

Daarom kiest u voor Latex Spuiten Specialist

We zetten de voordelen van uw schilderwerk uitbesteden aan Latex Spuiten Specialist voor u op een rij:

 • Gegarandeerd strak en streeploos resultaat.
 • Tot 5 keer sneller dan werken met rollers en kwasten.
 • Standaard kit- en afplakwerk zijn in de prijs inbegrepen.
 • Jarenlange ervaring met professionele airless-spuitapparatuur.
 • Bespaar op schilderskosten: onze werkwijze bespaart verf en uren.
 • Gratis bezichtiging en advies op maat, u weet ruim van tevoren waar u aan toe bent.
 • We gebruiken uitsluitend professionele verf en lak, bijvoorbeeld Sikkens en Sigma Nova.

Wat kost deuren, kozijnen of een trap laten spuiten?

Latex Spuiten biedt één adres voor al uw wand- en plafondafwerking. Als onderdeel van ons totaalpakket verven wij ook graag uw deuren, kozijnen en trappen. De kosten zijn elke keer weer anders en voor een belangrijk deel afhankelijk van de te schilderen oppervlaktes. Vraag een offerte aan; op basis van de gegevens die u invult, berekenen wij op maat de kosten. Dat doen we door na uw aanvraag gratis bij u langs te komen, om een secure inschatting te maken.

Lak laten spuiten? Neem contact op!

Wilt u latex laten spuiten, of heeft u vragen over onze wand- en plafondafwerking, of over het verven van deuren, trappen en kozijnen? Vul dan ons contactformulier in of bel naar 06 – 11 84 39 15. U krijgt dan direct een specialist aan de lijn.

Voordelen lak spuiten vs. kwast en roller

 • geen aanzetten
 • geen baanvorming
 • geen vachtstructuur
 • Super strak resultaat
 • Snelle verwerking
 • Binnen enkele dagen klaar i.p.v. weken

Service

 • Wij werken uitsluitend met A-kwaliteitsmerken.
 • Latex spuiten over renovlies zorgt voor de uitstraling van nieuw sausklaar stucwerk.
 • Wij kunnen nagenoeg iedere gewenst kleur op de wanden voor u spuiten met de garantie op strakke en rechte lijnen.
 • Latex Spuiten over renovlies wordt door weinig latex spuitbedrijven uitgevoerd.
 • Latex Spuiten Specialist is de specialist in het latex spuiten van en over renovlies.
 • Latex Spuiten Specialist verzorgt alle wand- en plafondafwerkingen in uw woning.
 • Wenst u de wanden te voorzien van renovlies en de plafonds te voorzien van nieuw stucwerk? Latex Spuiten Specialist kan het voor u verzorgen.
 • Wij voeren het voor u uit. Één partij, één aanspreekpunt.

Terugkomende vragen

 • Wat is renovlies precies?

  Renovlies is een behangsoort welke oneffenheden in wanden in een nieuwbouwwoningen doet maskeren en heeft een gladde afwerking.

  Daarnaast heeft renovlies een brandvertragende werking en is stootvast. Renovlies is voordelig en geeft na de afwerking van latex de uitstraling van nieuw stucwerk.

   

 • Patroonbehang aanbrengen, doen jullie dat ook?

  Het aanbrengen van patroonbehang behoort uiteraard tot onze werkzaamheden.
  Verschillende soorten en merken behang kunnen wij voor u aanbrengen.

  Informeer naar de mogelijkheden.

 • Kunnen wanden in een nieuwbouwwoning direct gespoten worden?

  In een nieuwbouwwoning zijn de buitenmuren van beton gegoten en worden muren behangklaar opgeleverd. Voordat wij deze kunnen spuiten, adviseren wij renovlies aan te brengen. Indien er latex direct op beton wordt aangebracht, is de kans zeer groot dat alle oneffenheden direct te zien zijn.

  Steeds meer eigenaren ontdekken haarscheurtjes na aanbrengen van stucwerk op hun nieuwe muren. Dit is te voorkomen door renovlies. Renovlies heeft een zeer glad, strak resultaat en is scheuroverbruggend waardoor u langer woonplezier beleeft.

   

   

Zit jouw vraag hier niet bij?

Alle veelgestelde vragen