Wand- en plafondafwerking bij oplevering van nieuwbouwwoning

Opdrachtgevers schrijven ons soms al een jaar van te voren aan met de vraag of Latex Spuiten Specialist een offerte kan maken voor de gewenste werkzaamheden. Door goed voorbereid en op tijd te beginnen met het onderzoeken van mogelijkheden bespaart dit hen een hoop onrust en keuzestress.

Zodra u een nieuwbouwwoning koopt, komen er veel keuzes op u af die door u gemaakt moeten worden.

Komt er een aanbouw of een dakkapel, welke stopcontacten worden verlegd, kiest u voor een verlaagd plafond, waar plaatst u dan de spotjes? Laat u de badkamer of keuken casco opleveren of kiest u voor een badkamer of keuken door de aannemer? Zoveel mogelijkheden, zoveel wensen.

In alle hectiek dient u ook over de afwerking van de wanden en/of plafonds na te denken.

Vanuit de bouw worden wanden vaak behangklaar opgeleverd en plafonds worden veelal met V-naden en spack opgeleverd.

Vervolgens dienen de wanden en/of plafonds afgewerkt te worden. Dit komt bij alle klussen die na oplevering op uw bordje liggen.

Gordijnen, vloeren, keukens en badkamers zijn op voorhand te bekijken, wand- en plafondafwerking is lastig in te schatten bij de aanschaf van uw woning.

Bij Latex Spuiten Specialist bieden wij u altijd aan, indien u onbekend bent met de diverse soorten wandafwerkingen, om dit bij onze lopende projecten te komen bekijken.

U kunt dan zelf zien hoe de afwerking van een behangklare wand eruit ziet waardoor u een betere keuze kunt maken over de wandafwerking.

Hierdoor wordt u bij oplevering niet verrast door de kwaliteit van de wandafwerking en kunt u de juiste kosten voor de afwerkingswijze opnemen in uw begroting.