Renovlies en latex spuiten Waddinxveen Triangel.

Bij dit project te Waddinxveen in de wijk Triangel heeft Latex Spuiten Specialist in de maand maart 2022 de gehele wand en plafond afwerking uitgevoerd. De gehele woning voorzien van renovlies behang i.c.m. twee lagen latex spuiten. Latex spuiten twee lagen plafonds. Ook voor de dochter van de opdrachtgevers is er speciaal fotobehang aangebracht.

Op diverse wanden zijn verschillende kleuren aangebracht:

  • Farrow & Ball: Stony Ground 211
  • Farrow & Ball: Slipper Satin 2004
  • Farrow & Ball: Dead Salmon 28
  • Farrow & Ball: Calamine 230
  • En de kleur GN117-13

 

Project Details

WAT DEDEN WIJ?

Latex spuiten, Renovlies en behang in Waddinxveen

Renovlies: wat is dat eigenlijk?

Renovlies is de korte benaming voor renovatievlies. Dit is behang wat gemaakt is van een kunstofvezel, dat erg sterk is. Met renovliesbehang laat u de muren er weer als nieuw uitzien. Scheuren, oneffenheden en kleurverschillen zijn onzichtbaar. Renovlies is zowel brandwerend en kan uiteraard tegen een stootje. Hierdoor is het heel duurzaam, voordelig en tenslotte ook nog eens overschilderbaar.

Latex Spuiten Specialist verzorgt het aanbrengen van renovlies behang in combinatie met twee lagen latex spuiten in nieuwbouwwoningen alsook in bestaande woningen. In een nieuwbouwwoning worden de wanden ‘behangklaar’ opgeleverd. Echter zijn deze vaak nog niet behangklaar en dienen de wanden toch echt vooraf machinaal geschuurd te worden voordat er renovlies kan worden aangebracht.