Onze opdrachtgevers uit Alphen a/d Rijn hebben Latex Spuiten Specialist gekozen voor het aanbrengen van glad renovlies en latex spuiten behang 150 gr.en airless latex spuiten van verschillende trend kleuren in hun nieuwbouwwoning. De latex welke is aangebracht is een schrobklasse 1 kwaliteit. Tevens is er een patroonbehang van Eijffinger aangebracht. De zolder etage is ook voorzien van een damp open latex systeem van Glidden/PPG . Door nauwkeurig en kritisch afplakwerk en airless spuitwerk heeft Latex Spuiten Specialist zeer strakke lijnen gecreëerd.  We hebben veel ervaring met latex spuiten in Alphen aan de Rijn.

gekregen.

Project Details

WAT DEDEN WIJ?

Renovlies en Latex Spuiten in Alphen a/d Rijn

Burenkorting Latex Spuiten Specialist

Foto’s van het project

Renovlies: voor strakke en gladde muren

Verhuist u binnenkort naar een nieuwe woning?  Of wilt u de wanden in uw nieuwe woning renoveren?

Dan heeft u het vast al gezien: de muren hebben vaak nog talloze beschadigingen van de bouwwerkzaamheden of van de huidige eigenaren. Het aanbrengen van renovlies zorgt in korte tijd voor strakke en gladde muren.

Renovlies: wat is dat eigenlijk?

Renovlies is de korte benaming voor renovatievlies. Dit is behang wat gemaakt is van een kunstofvezel, dat erg sterk is. Met renovliesbehang laat u de muren er weer als nieuw uitzien. Scheuren, oneffenheden en kleurverschillen zijn onzichtbaar. Renovlies is zowel brandwerend en kan uiteraard tegen een stootje. Hierdoor is het heel duurzaam, voordelig en tenslotte ook nog eens overschilderbaar.

Latex Spuiten Specialist verzorgt het aanbrengen van renovlies behang in combinatie met twee lagen latex spuiten in nieuwbouwwoningen alsook in bestaande woningen. In een nieuwbouwwoning worden de wanden ‘behangklaar’ opgeleverd. Echter zijn deze vaak nog niet behangklaar en dienen de wanden toch echt vooraf machinaal geschuurd te worden voordat er renovlies kan worden aangebracht.