In deze nieuwbouw woning in de wijk Triangel te Waddinxveen met onbehandelde Prefab beton wanden en kalksteenblokken zijn de wanden voorzien van Renovlies behang en latex spuiten. Het voordeel van Renovlies behang t.o.v. traditioneel stucwerk is dat het niet zal scheuren.
Vervolgens de complete woning airless latex gespoten in verschillende kleuren met een schrobklasse1 latex van Glidden/PPG.
Bruine houten vezelplaten op zolder afgewerkt met een damp open latex op advies van het bouwrapport.

 

Project Details

WAT DEDEN WIJ?

Renovlies behang + Latex Spuiten

Foto’s van het project

Renovlies behang: voor strakke en gladde muren

Verhuist u binnenkort naar een nieuwe woning?  Of wilt u de wanden in uw nieuwe woning renoveren?

Dan heeft u het vast al gezien: de muren hebben vaak nog talloze beschadigingen van de bouwwerkzaamheden of van de huidige eigenaren. Het aanbrengen van renovlies zorgt in korte tijd voor strakke en gladde muren.

Renovlies: wat is dat eigenlijk?

Renovlies is de korte benaming voor renovatievlies. Dit is behang wat gemaakt is van een kunstofvezel, dat erg sterk is. Met renovliesbehang laat u de muren er weer als nieuw uitzien. Scheuren, oneffenheden en kleurverschillen zijn onzichtbaar. Renovlies is zowel brandwerend en kan uiteraard tegen een stootje. Hierdoor is het heel duurzaam, voordelig en tenslotte ook nog eens overschilderbaar.

Latex Spuiten Specialist verzorgt het aanbrengen van renovlies behang in combinatie met twee lagen latex spuiten in nieuwbouwwoningen alsook in bestaande woningen. In een nieuwbouwwoning worden de wanden ‘behangklaar’ opgeleverd. Echter zijn deze vaak nog niet behangklaar en dienen de wanden toch echt vooraf machinaal geschuurd te worden voordat er renovlies kan worden aangebracht.