Renovlies nieuwbouw Hazerswoude aanbrengen en Airless Latex Spuiten bij een nieuwbouwwoning in Hazerswoude

De plafonds van de begane grond en badkamer zijn door ons voorzien van nieuw stucwerk

Alle wanden van de gehele woning zijn door ons voorzien van glad renovliesbehang en vervolgens is er gekit in de binnenhoeken van de muren en plafonds.

Meedere kleuren latex van Glidden/PPG zijn vervolgens aangebracht door middel van airless spuit techniek voor het gladste resultaat.

 

Project Details

WAT DEDEN WIJ?

Stucen, behangen en airless latex spuiten in Hazerswoude.

 

 

Foto’s van het project

Renovlies: wat is dat eigenlijk?

Renovlies is de korte benaming voor renovatievlies. Dit is behang wat gemaakt is van een kunstofvezel, dat erg sterk is. Met renovliesbehang laat u de muren er weer als nieuw uitzien. Scheuren, oneffenheden en kleurverschillen zijn onzichtbaar. Renovlies is zowel brandwerend en kan uiteraard tegen een stootje. Hierdoor is het heel duurzaam, voordelig en tenslotte ook nog eens overschilderbaar.

Latex Spuiten Specialist verzorgt het aanbrengen van renovlies behang in combinatie met twee lagen latex spuiten in nieuwbouwwoningen alsook in bestaande woningen. In een nieuwbouwwoning worden de wanden ‘behangklaar’ opgeleverd. Echter zijn deze vaak nog niet behangklaar en dienen de wanden toch echt vooraf machinaal geschuurd te worden voordat er renovlies kan worden aangebracht.