voor de strakste binnen- en buitenmuren

Offerte aanvragen

Latex spuiten den Haag: snel, voordelig, duurzaam

U wilt uw woning of bedrijfspand in den Haag laten schilderen? Latex Spuiten Specialist is zeer actief in de regio den Haag. Latex spuiten is het nieuwe schilderen alleen door onze expertise in latex spuiten kunnen wij de werkzaamheden in een korte tijd uitvoeren. Door jarenlange ervaring en de expertise die wij bezitten de garantie die wij bieden op onze werkzaamheden zorgt voor tevreden klanten wat terug te zien is in onze Google beoordelingen.

Kies voor Latex Spuiten Specialist: vakmannen met jarenlange ervaring. Latex spuiten is:

  • Snel: latex spuiten is 5 keer sneller dan met een verfroller en kwast
  • Voordelig: 40% goedkoper dan traditioneel latex verven
  • Duurzaam: latexverf gaat langer mee als deze gespoten is

De eerste bezichtiging van uw woning of bedrijfspand voor de opdracht is altijd gratis. Daarnaast voorzien wij u altijd van een gedegen advies en bespreken wij de wensen die u heeft. Op basis daarvan maken we een offerte op maat voor u. Ook het standaard kit- en afplakwerk zit in de prijs inbegrepen.

Offerte aanvragen
Latex laten spuiten muren en plafonds

Uw schilderwerk snel klaar

Bent u aan het verbouwen en heeft u geen tijd om alle schilderwerkzaamheden zelf uit te voeren maar wenst u wel dat de werkzaamheden op een professionele wijze worden uitgevoerd. Dan bent u bij Latexspuitenspecialist.nl aan het juiste adres. Wij bieden een totaal concept aan zowel het latex spuiten van de wanden, muren en plafonds als al het houtwerk in uw woning. Deuren schilderen, trappen schilderen door middel van lak spuiten kunnen wij uw gehele woning afgewerkt opleveren. Uw schilderwerk is snel klaar en ook nog eens goedkoper dan traditioneel schilderwerk.

Voor binnenshuis airless spuiten

Met onze speciale airless spuitapparatuur spuiten we uw plafonds en muren zonder strepen en mooi egaal, in een kleur die u zelf kiest. We werken alleen met A-merken als Sigma en Sikkens. U bent verzekerd van het beste resultaat. Ontdek wat we voor uw plafonds en muren doen.

Voor de buitenkant van uw bedrijfspand of woning

Zijn de buitenwanden van uw woning of bedrijfspand toe aan een opknapbeurt? Wij spuiten damwanden en gevels met speciale verf voor buiten. Deze verf is uv-bestendig, hecht bijzonder goed en is bestand tegen alle weersinvloeden. Meer weten? Lees meer over het opknappen van buitenmuren, damwanden en gevels.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Latex spuiten is duurzaam

Latex spuiten is beter dan traditioneel schilderwerk. Dit is extra duurzaam omdat het zeer stootvast is. Het is toe te passen in nieuwbouwwoningen of bestaande bouw. Latex spuiten kan o.a. toegepast worden op granol, spack, beton of renovlies behang.

Latex Spuiten Specialist in het kort

Wij zijn vakmannen die eer halen uit hun werk. We zijn pas tevreden als u dat ook bent. Eerder gaan we niet weg. Kiest u voor ons, dan kiest u voor:

  • Weinig overlast van de werkzaamheden

  • A-merken als Sigma, Sikkens, Caparol en Keim

  • Mooie, egaal geschilderde muren en plafonds

  • Gratis bezichtiging en offerte op maat

  • Kosten- en tijdbesparing

Overtuigd van Latex Spuiten Specialist? Neem contact met ons op of bel direct naar 0611843915