Het betreft een nieuwbouwwoning in Utrecht waarvan de wanden zijn voorzien van Renovlies en stucwerk. In deze woning is 220m2 nieuw stucwerk aan de plafonds aangebracht. Wanden zijn bekleed met overschilderbaar glad renovlies behang. De plafonds zijn met Keim Innostar latex gespoten in de kleur Ral 9010.

KEIM Innostar is een ultradekkende, economische, strijkklare Sol-silicaat muurverf voor binnen. Het eenlaags systeem KEIM Innostar verbindt de maximale dekking met een hoge opbrengst en is voor alle gebruikelijke binnenwanden en plafonds geschikt. Deze hoogwaardige schilderskwaliteit kenmerkt zich door een uitstekende verwerkingsprofiel, een hoge zekerheid in gebruik en een excellente witgraad. KEIM Innostar voldoet aan de DIN 18 363, deel 2.4.1 ( dispersiesilicaatverven). (natafneembaarheidsklasse 1 volgens de DIN EN 13 300 )

 

Project Details

WAT DEDEN WIJ?

Renovlies en stucwerk latex spuiten nieuwbouwwoning Utrecht

Latex spuiten nieuw stucwerk en renovlies

Foto’s van het project

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht?

Dan heeft u een professional nodig voor het afwerken voor de muren met renovlies. Kies voor de volledige dienstverlening van Latex Spuiten Specialist. Wij zijn expert in renovlies met latex spuiten. Natuurlijk voeren wij ook graag andere werkzaamheden voor u uit. Ten eerste latex spuiten, ten tweede stuken ten derde traditioneel schilderwerk en ten vierde renovlies behang en partoonbehang.

Bent u op zoek naar een latex en renovlies expert in de omgeving van Amsterdam ? Neem dan vandaag nog contact op voor meer informatie.

Meer informatie over renovlies

Renovlies is een kortere naam voor renovatievlies. Dit behang is gemaakt van glasvezel. Het is heel sterk en heeft geen structuur. Renovlies behang is makkelijk overschilderbaar en vangt alle oneffenheden van uw muren op. Hierdoor geeft het een prachtig resultaat. Renovlies behang is niet alleen een duurzaam maar ook een voordelig alternatief voor stucwerk.

Renovlies of stuken bij nieuwbouw in Utrecht?

Veel mensen twijfelen tussen stuken en laten behangen met renovlies. Wat is de beste keuze?

Voor nieuwbouwwoningen kiezen wij het liefste voor renovlies behang, omdat nieuwe muren de eerste jaren kunnen krimpen. Bij stucwerk zorgt dit mogelijk voor scheuren. Renovlies behang is sterk, waardoor het de scheuren opvangt.  Zo behoudt u een duurzaam resultaat, zonder scheuren.