Aanbrengen Renovlies en latex spuiten van diverse kleuren te Amsterdam.

Latex Spuiten Specialist heeft de volgende werkzaamheden uitgevoerd: Aanbrengen renovlies gehele woning in combinatie met airless latex spuiten d.m.v. Glidden/PPG in diverse kleuren. Het plafond hebben wij voorzien van nieuw sausklaar stucwerk en afgewerkt in twee lagen spuitwerk.

Project Details

WAT DEDEN WIJ?

Airless Latex Spuiten te Amsterdam

Aanbrengen Renovlies en diverse kleuren Amsterdam

Foto’s van het project

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht? Dan heeft u een professional nodig voor het afwerken voor de muren met renovlies. Kies voor de volledige dienstverlening van Latex Spuiten Specialist. Wij zijn expert in renovlies met latex spuiten. Natuurlijk voeren wij ook graag andere werkzaamheden voor u uit. Ten eerste latex spuiten, ten tweede stuken ten derde traditioneel schilderwerk en ten vierde renovlies behang en partoonbehang.

Bent u op zoek naar een latex en renovlies expert in de omgeving van Amsterdam ? Neem dan vandaag nog contact op voor meer informatie.

Meer informatie over renovlies

Renovlies is een kortere naam voor renovatievlies. Dit behang is gemaakt van glasvezel. Het is heel sterk en heeft geen structuur. Renovlies behang is makkelijk overschilderbaar en vangt alle oneffenheden van uw muren op. Hierdoor geeft het een prachtig resultaat. Renovlies behang is niet alleen een duurzaam maar ook een voordelig alternatief voor stucwerk.

Renovlies of stuken bij nieuwbouw in Amsterdam?

Veel mensen twijfelen tussen stuken en laten behangen met renovlies. Wat is de beste keuze?

Voor nieuwbouwwoningen kiezen wij het liefste voor renovlies behang, omdat nieuwe muren de eerste jaren kunnen krimpen. Bij stucwerk zorgt dit mogelijk voor scheuren. Renovlies behang is sterk, waardoor het de scheuren opvangt.  Zo behoudt u een duurzaam resultaat, zonder scheuren.