voor écht strakke plafonds en muren

Offerte aanvragen

Muren en plafond laten spuiten: Mooier resultaat voor minder tijd én geld

Zijn uw plafonds en muren toe aan een opfrisbeurt? Verven met rollers heeft 3 sterke beperkingen: tijd, kosten en oneffenheden. Deze beperkingen lossen wij voor u op.

Latex Spuiten Specialist werkt namelijk met Airless spuitapparatuur en latex verf van A-merken. We zijn hierdoor 5 keer sneller klaar dan bedrijven die met kwasten en rollers verven. U heeft dus minder werkzaamheden in uw huis. Minder arbeidstijd betekent lagere arbeidskosten. Uw wanden en plafonds laten spuiten is daarom zelfs 40% goedkoper dan verfrollers.

Met onze Airless spuitapparatuur zorgen we dat er géén strepen of banen op de wanden of plafonds komen. Uw huis wordt helemaal strak gespoten met duurzame professionele latex verf. Met verfrollers is dit eindresultaat onmogelijk.

Laat het spuitwerk van uw plafonds en muren over aan onze vakmannen. Door onze jaren ervaring met latex spuiten weten we precies hoe we het beste én snelste resultaat behalen in uw huis.

Latex verf voor een langdurig streeploos resultaat

Kwalitatief hoogwaardige latex muurverf van merken als Sikkens en Caparol zorgen voor het beste resultaat op uw wanden. Deze professionele A-merken gaan langer mee dan de standaard bouwmarkt merken en zijn daardoor een goede investering.

We spuiten de latex verf met onze Airless spuitapparatuur op alle ondergronden, in elke kleur die u kunt bedenken. Van bestaande bouw en nieuwbouw tot bedrijfspanden.

Profiteer van onze gratis bezichtiging bij u op locatie. Wij maken voor u een vrijblijvende offerte op maat.

Voordeel van werken met Latex Spuiten Specialist

  • Streeploos resultaat op alle ondergronden

  • Professionele latex verf: Sikkens, Sigma, Caparol en Keim

  • Jaren ervaring met Airless spuitapparatuur
  • 5 keer sneller dan de verfroller
  • Bespaar 40% op uw verfkosten

  • Verschillende uitvoeringen: (zijde) mat, (zijde)glans en isolerend

  • Standaard kit- en afplakwerk zijn in de prijs inbegrepen