Met A-merk lak in kleur – Vanaf 5 deuren – Voor écht strak geverfde binnendeuren

Offerte aanvragen

Deuren laten spuiten of deuren schilderen?

Kunnen uw deuren en deurkozijnen wel een nieuw likje verf gebruiken? Kies er dan voor om de lak te laten spuiten in plaats van met rollers aan de slag te gaan. Daarmee bespaart u tijd en geld. Bovendien geeft spuiten een egaal resultaat, terwijl rollers altijd strepen veroorzaken.

De Latex Spuiten Specialist voorziet de binnendeuren en kozijnen van uw (nieuwbouw)woning graag van een fris laagje lak. Wij werken met speciale Airless spuitapparatuur. Hiermee voorkomen we dat er strepen of banen zichtbaar zijn in de verf op uw deuren. Voor een echt strak resultaat kiest u dus voor deuren spuiten in plaats van schilderen.

Waarom de latexspuitenspecialist.nl?

 • Gratis bezichtiging op uw locatie

 • Bespaar 40% op uw kosten

 • Op al uw deuren en kozijnen

 • Standaard kit- en afplakwerk zijn in de prijs inbegrepen

 • Met speciale coating die bestand is tegen uv-stralen en weersinvloeden

Bespaar tot wel 40% op schilderkosten

Omdat wij minder verf en manuren nodig hebben bespaart u veel geld. U kunt rekenen op een besparing van rond de 40%. Daarnaast is bij Latex Spuiten Specialist de bezichtiging gratis.

Tijdens de bezichtiging bespreken we met u wat er mogelijk is en hoe we dat gaan aanpakken. Ook zit het standaard kit- en plakwerk in de prijs inbegrepen. Zo bent u nóg voordeliger uit.

Offerte aanvragen

Doordat wij professionele spuitapparatuur gebruiken, zijn wij 5 keer sneller klaar dan schilders die met kwasten en rollers werken. Dat betekent dat u sneller kunt genieten van het eindresultaat én dat u goedkoper uit bent. Deuren laten spuiten is gegarandeerd goedkoper dan deuren verven met rollers en kwasten. De vakmannen van Latex Spuiten Specialist hebben jarenlange ervaring met deuren spuiten en zullen daarom ook uw deuren van een mooi, strak eindresultaat weten te voorzien.

Deuren en deurkozijnen spuiten voor streeploos resultaat

Deuren schilderen met rollers heeft drie grote nadelen: het kost veel tijd, de kosten zijn hoog en het is vrijwel onmogelijk om het resultaat strak en effen te krijgen. Daarom is het slim om uw deuren en deurkozijnen te laten spuiten.

Bij Latex Spuiten Specialist werken we exclusief met hoogwaardige kwaliteitslak van merken, namelijk Sikkens en Sigma Satin Nova. Hierdoor wordt een mooi resultaat gewaarborgd. Bovendien zijn deze A-merken zeer kleurecht en gaat de laklaag lang mee.

U kunt bij ons terecht als u de binnendeuren en deurkozijnen in uw lege (nieuwbouw)woning van een nieuw likje verf wilt laten voorzien. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op voor spuitwerk vanaf 5 deuren.

Waarom Latex Spuiten Specialist?

 • Streeploos resultaat
 • Strakke afwerking
 • Professionele lak: Sikkens en Sigma Nova Satin
 • Jarenlange ervaring met professionele Airless spuitapparatuur
 • 5 keer sneller dan rollers en kwasten
 • Bespaar op schilderkosten
 • Standaard kit- en afplakwerk zijn in de prijs inbegrepen

Hoe werkt deuren spuiten?

Het lak spuiten van uw deuren is niet moeilijk. De deuren worden door ons uit hun sponning gehaald om gespoten te worden. Ook de scharnieren worden hierbij verwijderd. Op deze manier zorgen we ervoor dat de afwerking zo strak is als mogelijk. We verzamelen de te spuiten deuren in een vrije ruimte, waar we de muren en vloer afdekken. Het is ook mogelijk om de deuren te laten hangen. Het is dan wel van belang dat de ruimtes waar ze aan grenzen leeg zijn.

Wij ontvetten en schuren de deuren op voordat we aan de slag gaan met onze spuitapparatuur. Omdat de lak snel droogt, hoeven we niet lang te wachten om de tweede laklaag aan te brengen. Wij spuiten minimaal twee laklagen voor een goed dekkend effect. Als de deuren droog zijn, hangen we ze weer terug in de sponning, ruimen we op en nemen we het afval mee. U kunt dus gelijk genieten van de mooie deuren en hoeft geen rommel meer op te ruimen.

Door deze aanpak krijgt u een resultaat waar kwasten en rollers nooit aan zullen kunnen tippen. Dat is kwalitatief spuitwerk waar u nog jaren plezier van heeft. Perfect egaal resultaat, tijdsefficiënt én kostenbesparend: deuren laten spuiten is de beste keuze als u uw deuren en kozijnen van een nieuwe laklaag of een fris kleurtje wilt laten voorzien.

Wat zijn de kosten van deuren laten spuiten?

Deuren laten spuiten is voordeliger dan deuren laten schilderen met rollers of kwasten. U kunt bij ons terecht voor spuitklussen van minimaal 5 deuren. De prijs hiervan is op aanvraag, omdat deuren spuiten maatwerk is.

Wij spuiten ook de rest van uw woning of pand

De Latex Spuiten Specialist voorziet niet alleen uw deuren en kozijnen van een vers laagje lak, maar spuit ook graag uw muren, meubilair en trappen. Uiteraard schilderen wij ook met de hand als de omstandigheden daarom vragen, bijvoorbeeld een specifieke ondergrond of een moeilijke bereikbaarheid. Maar uit ervaring weten wij dat het spuiten van lak of latex vaak een mooier resultaat geeft en sneller klaar is. Wij geven u graag advies op maat voor uw schilderdilemma’s.

Vraag een offerte aan voor het spuiten van uw deuren

U gaat voor een snel resultaat en een strakke afwerking als u voor Latex Spuiten Specialist kiest. Bespaar tijd en kosten en krijg er een strak afgewerkt resultaat voor terug! Neem hieronder contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte op maat aan.

Offerte aanvragen