Latex Spuiten Specialist beschikt over een goed en sterk op elkaar ingespeeld netwerk waardoor wij u kunnen adviseren over de complete wand- en plafondafwerking van uw nieuwe woning.

Bij het onderzoeken van deze mogelijkheden kunt u denken aan het wegwerken van de V-naden van uw plafonds. Latex Spuiten Specialist kan voor u de plafonds glad stuken voordat het gespoten wordt. Heeft u daarbij gekozen voor een verlaagd plafond met daarin verwerkte spotjes, dit kunnen wij ook voor u verzorgen.

Wenst u de wanden te voorzien van renovlies en de plafonds te voorzien van nieuw stucwerk Latex Spuiten Specialist kan het voor u verzorgen. Vervolgens kunnen wij nagenoeg iedere gewenste kleur op de wanden en plafonds voor u spuiten met de garantie op strakke en rechte lijnen.

Latex Spuiten Specialist is tevens Master Installer van Orac sierlijsten. Denkt u aan een ornament op uw plafond, een patroon op uw muur of een nette plint langs uw vloer? Wij kunnen voor u de volledige afwerking van uw wand- en plafondlijsten en vloerplinten verzorgen.

Wilt u een gratis kleurenadvies?

Wij hebben van merken zoals Farrow & Ball, Painting the past, Little Green, Flexa, Sigma etc. kleurenwaaiers op voorraad. Wij nodigen u graag bij ons op kantoor uit om voorbeelden te bekijken, de verschillen tussen de diverse merken te bespreken en de mogelijkheden met u door te nemen.

U kunt vrijblijvend bij ons op kantoor langskomen om al uw wensen en mogelijkheden over de afwerking van uw wanden en plafonds door te nemen. Talloze klanten van Latex Spuiten Specialist gingen u al voor. Heeft u al een overzicht van de gewenste werkzaamheden of heeft u door een interieurstyliste een moodboard laten maken. Aan de hand hiervan kunnen wij al een gerichte offerte voor u opstellen.

Wij denken daarbij graag met u mee met onze jarenlange kennis en ervaring. Neemt u gerust contact met ons op, wij informeren u graag.