Latex Spuiten Specialist aangesloten bij De Betere Schilder

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en professioneel bedrijf voor het spuiten van latex? Zoek niet verder, want bij Latex Spuiten Specialist bent u aan het juiste adres. Bij ons kunt u niet alleen rekenen op vakmanschap en uitstekende service, maar ook op scherpe prijzen. Met trots melden we dat Latex Spuiten Specialist nu is aangesloten bij De Betere Schilder, hét keurmerk van schilderend Nederland.

Keurmerkorganisatie De Betere Schilder

Wist u al dat wij zijn aangesloten bij keurmerkorganisatie De Betere Schilder? Dit betekent dat we een erkend keurmerk bezitten, dat ons onderscheidt van andere bedrijven. Het erkende Betere Schilder keurmerk betekent dat we voldoen aan strenge toelatingseisen. Dat geeft onze opdrachtgevers de garantie dat ze kiezen voor een echte, betrouwbare vakman.

De Betere Schilder is trots op het schildersvak

Lid zijn van De Betere Schilder betekent trots zijn op het schildersvak. En voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Dat geldt natuurlijk voor de kwaliteit van het schilderwerk, maar ook op het gebied van scholing van onze medewerkers, ervaring, veiligheid en betrouwbaarheid. Het betekent ook minimaal 3 jaar garantie op buitenschilderwerk en 4 jaar op binnenschilderwerk.

Over Latex Spuiten Specialist

Of het nu gaat om muren, plafonds, deuren of kozijnen, wij zorgen voor een strak en egaal resultaat. Het spuiten van latex biedt veel voordelen. Op de eerste plaats geeft het een gladde afwerking zonder strepen of banen. Bovendien bespaart u tijd, want het spuiten gaat sneller dan traditioneel schilderen. Ook is het mogelijk om verschillende kleuren te gebruiken.

Wat maakt Latex Spuiten Specialist bijzonder?

Onze vakmensen zijn goed opgeleid en ervaren. Ze werken met professionele apparatuur en hoogwaardige materialen. Maar wat minstens zo belangrijk is, wij luisteren naar uw wensen en geven deskundig advies. We komen altijd eerst bij u langs voor een vrijblijvende inspectie en offerte op maat, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Bij Latex Spuiten Specialist staat klanttevredenheid voorop. We streven ernaar om elk project tot in de puntjes uit te voeren. Of het nu gaat om een kleine kamer of een volledig pand, we leveren altijd kwaliteit.

Latex spuiten? Neem contact op!

Kies daarom voor Latex Spuiten Specialist en geniet van een strak en duurzaam resultaat. We zijn trots op ons keurmerk van De Betere Schilder en laten graag zien waarom we de juiste keuze zijn. Vraag vandaag nog gratis en vrijblijvend een offerte op maat bij ons aan. Binnen 24 uur krijgt u antwoord. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan ons contactformulier in of bel naar 06 – 11 84 39 15. U krijgt dan direct een specialist aan de lijn.Logo keurmerk de betere schilder