Marian Stalenberg

We bevelen ze van harte aan. Ze kwamen heel snel kijken, de offerte was daarna ook heel snel binnen. We wilden eerst zelf gaan verven. Maar nadat alles eraf was aan verwarmingen en gordijnen etc was het een en al gat in de muren. Dit was werk voor vakmannen. Het is super mooi en (rete 😉) strak. Prijs kwaliteit is prima. En ook nadat bij het leggen van de vloer gemorst werd op de nieuwe muur. Is het onzichtbaar hersteld. Ze denken in oplossingen. Fotobehang is een eitje voor hen. Kortom aardige gasten, betrouwbaar, echte vaklui. Ook de administratieafdeling (Tamara) denkt goed mee, en wikkelt alles goed en snel af

Tim

Wij zijn enorm tevreden over het werk wat Remco en zijn team heeft afgeleverd. We zijn netjes geholpen vanaf het eerste contact, tot en met het nalopen van al het werk. Tussentijds contact was makkelijk en het werd erg meegedacht. Wij kunnen Latex Spuiten Specialist aan iedereen aanbevelen!

Renate Bakker

Wat een vakman(nen)! Woensdag gebeld voor info, donderdag kwam Remco de klus opnemen en vrijdag is de klus uitgevoerd! Heel erg prettig contact en de mannen werken heel netjes! Heel groot compliment. Het werk ziet er fantastisch uit. Niet onbelangrijk, ook zeer betaalbaar.

Nena

Onze nieuwbouwwoning in Waddinxveen is behangen met renovlies en van top (zoldernok van 5 meter hoog) tot teen met latex gespoten door de Latex Spuiten Specialist. Tevens hebben wij via hen ons plafond laten stucen. De offerte die wij kregen was niet de goedkoopste van de 3 partijen die wij hebben gecontacteerd, maar wel gelijk de partij waar wij het meeste vertrouwen in hadden. Ze reageerden altijd snel en gaven goed en eerlijk advies. Daarnaast wilden wij graag met een lokale leverancier werken.

Het contact was zeer prettig. We kwamen niet helemaal lekker uit met het ‘leverancierstreintje’ waarop ze de planning hebben omgegooid voor ons, zodat we niet in de knel kwamen.

Zeer flexibel, behulpzaam en vriendelijk. Daarnaast leveren ze gewoon zeer goed werk, alles is super strak.

Iwona M

We hebben Latex Spuiten Specialist voor onze nieuwbouw woning gekozen: renovlies aanbrengen, egaliseren van de punten bij de elektra en in één kleur spuiten. We zijn heel tevreden over het resultaat, altijd goed contact gehad.
Zo als je je zou voorstellen bij professionele samenwerking. Ze geven advies en denken mee. Het werk werd netjes uitgevoerd en alle afspraken nagekomen. Bedankt!

Xander van Berckel

Voor onze nieuwbouwwoning hebben wij ‘Latex Spuiten Specialist’ ingeschakeld. Wij hebben expres gekozen voor een lokale partij.

Altijd erg goed contact gehad. Ze geven advies en denken ze mee in de persoonlijke wensen.

Afspraken worden nagekomen en er is netjes gewerkt. Niet perse de goedkoopste, maar erg goede kwaliteit! Het resultaat mag er dan ook zeker zijn. Wij zijn er erg blij mee.

Regina Bremmer

Ik ben zeer tevreden. Heb van tevoren een vrijblijvend gesprek gehad en daarna een prijsopgave. De prijs werd wel iets hoger, omdat de muren in mijn nieuwe appartement er slecht afgewerkt uitzagen en er dus veel meer meerwerk was. Ik ben ontzettend blij met het werk wat er geleverd is. De muren zien er echt prachtig en strak uit!!

Bruno

Het team van Latex Spuiten Specialist heeft onze wanden en plafonds fantastisch mooi afgewerkt met renovlies en latex.

We hebben vanwege een groter nieuwbouwproject lang contact gehad om het werk in te plannen. Al die tijd hebben zij veel tijd voor ons genomen en meerdere keren onze woning bezocht. De geadviseerde kleur pakt erg mooi uit en het verfwerk is erg strak gedaan. De medewerkers hebben echt vakwerk geleverd.

Het nieuwbouwproject was voor ons erg spannend, maar Latex Spuiten Specialist heeft ons erg goed ontzorgd. En dat voor een eerlijke prijs. Heel veel dank uit Rotterdam.