voor de strakste binnen- en buitenmuren

Maak direct een afspraak

Latex spuiten Zuid-Holland: snel, voordelig, duurzaam

U wilt uw pand in Zuid-Holland laten schilderen? Kies voor Latex Spuiten Specialist: vakmannen met jarenlange ervaring. Latex spuiten is:

  • Snel: latex spuiten is 5 keer sneller dan met een verfroller en kwast
  • Voordelig: 40% goedkoper dan traditioneel latex verven
  • Duurzaam: latexverf gaat langer mee als deze gespoten is

De eerste bezichtiging van uw woning of bedrijfspand voor de opdracht is altijd gratis. Op basis daarvan maken we een offerte op maat voor u. Ook het standaard kit- en afplakwerk zit in de prijs inbegrepen.

Vraag direct uw gratis bezichtiging aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Latex laten spuiten muren en plafonds

Uw schilderwerk snel klaar

Vindt u het ook vervelend als de werkzaamheden in huis lang duren? U verliest onnodig tijd, dus kunt u niet verder met de verhuizing of verbouwing. Met latex spuiten is dat verleden tijd. Uw schilderwerk is snel klaar en ook nog eens goedkoper dan traditioneel schilderwerk.

Voor binnenshuis airless spuiten

Met onze speciale airless spuitapparatuur schilderen we uw plafonds en muren zonder strepen en mooi egaal, in een kleur die u zelf kiest. We werken alleen met A-merken als Sigma en Sikkens. U bent verzekerd van het beste resultaat. Ontdek wat we voor uw plafonds en muren doen.

Voor de buitenkant van uw bedrijfspand of woning

Zijn de buitenwanden van uw woning of bedrijfspand toe aan een opknapbeurt? Wij spuiten damwanden en gevels met speciale verf voor buiten. Deze verf is uv-bestendig, hecht bijzonder goed en is bestand tegen alle weersinvloeden. Meer weten? Lees meer over het opknappen van buitenmuren, damwanden en gevels.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Latex spuiten is duurzaam

Latex spuiten is beter dan traditioneel schilderwerk. Dit is extra duurzaam omdat het zeer stootvast is. Het is toe te passen in nieuwbouwwoningen of bestaande bouw. Latex spuiten kan o.a. toegepast worden op granol, spack, beton of renovlies behang.