voor de strakste binnen- en buitenmuren

Maak direct een afspraak

Latex spuiten Woerden: snel, voordelig, duurzaam

Naast schilderen en texen is er nog een methode om wanden van een nieuwe kleur te voorzien. En deze methode is niet alleen vele malen sneller dan met traditionele technieken mogelijk is, de prijs ligt ook aanzienlijk lager. We hebben het hierbij over latex spuiten in Woerden, dit is dé oplossing voor zowel bestaande panden als nieuwbouw projecten. Latexspuitenspecialist.nl biedt diensten aan in de regio voor zakelijke klanten en particuliere huiseigenaren of huurders, op basis van een vrijblijvende offerte en gratis meting. Hoe dit werkt leggen we op deze pagina uit, of neem direct contact met ons op voor maatwerk advies.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Latex laten spuiten muren en plafonds

Latex laten spuiten Woerden

Een goed begin is het halve werk, dat is bekend. Daarom werken we altijd met hoogwaardige verf van merken als Sigma en Sikkens. Dit geldt ook voor de rest van ons gereedschap. Zo beschikken we over spuitapparatuur van Graco, het toonaangevende bedrijf in moderne verftechnieken. Toch mag die andere helft van het werk zeker niet vergeten worden, en dan hebben we het over ervaren werklieden die nauwgezet omgaan met de materialen, om zo iedere keer opnieuw een professioneel resultaat neer te zetten.

Kosten besparen zonder kwaliteitsverlies

Klanten verbazen zich vaak over onze claim dat we gemiddeld 40% goedkoper werken dan onze concurrentie. Dit komt deels omdat latex spuiten Woerden veel minder tijd in beslag neemt in vergelijking met de kwast of roller. Daar komt bij dat we vooraf een meting uitvoeren zodat we een kostenberekening op maat kunnen maken. De klant betaalt dus voor het werk dat nodig is, zonder overbodige werkzaamheden. Zo kunnen we hoge kwaliteit leveren zonder in te boeten op andere zaken. Zo bezuinigen we nooit op materieel of personeel, we doen graag onze naam eer aan als Latexspuitenspecialist.nl.

Renovlies behangen Woerden

Ook voor nieuwbouwprojecten hebben we een oplossing in huis. De uitdaging in dit geval is het ‘werken’ van de wanden. Als er te snel wordt geschilderd zal de verf barsten vertonen. Dit is niet het geval als we eerst renovlies behangen alvorens het spuitwerk te verrichten. Zo zijn we ook de behanger in Woerden, maar alleen als onderlaag voor onze latex verf. Voor een leuk patroontje of de wand zijn we niet de aangewezen partij.