voor de strakste binnen- en buitenmuren

Offerte aanvragen

Latex spuiten Wassenaar

Het is een flinke tijdsinvestering wanneer er geklust moet worden in huis. Het maakt daarbij niet eens veel uit of de werkzaamheden door een professional uitgevoerd worden of dat u zelf aan de slag gaat. In deze tijd is werken, wonen en leven in huis nauwelijks mogelijk. Wat betreft losse projecten en totaal renovatie zijn er moderne opties beschikbaar waaronder latex spuiten in Wassenaar. Dit is een snelle techniek met lagere kosten en een zeer goede kwaliteit. Vertrouw op de experts van Latexspuitenspecialist.nl

Informeer direct naar de mogelijkheden of lees verder om meer te lezen over de opties die we bieden.

Offerte aanvragen
Latex laten spuiten muren en plafonds

Daarom latex laten spuiten in Wassenaar

Drie zaken die belangrijk zijn bij wanden en plafonds schilderen zijn de kwaliteit van de verf, de materialen om de werkzaamheden uit te voeren en de expertise van degene die het werk uitvoert. Zelfs als dit allemaal in orde is, dan is er nog steeds de factor tijd die een rol speelt. Latex spuiten kan in slechts een vijfde van de tijd gerealiseerd worden die het in beslag neemt met standaard technieken. Dit levert niet alleen een besparing op in tijd maar ook de kosten vallen aanzienlijk lager uit.

Opties voor totaalrenovatie

Het is ook mogelijk om de woning te laten behangen, stucen en het schilderwerk uit te voeren. Dit doen we naast latex spuiten in Wassenaar. Dit werk is voor een deel gekoppeld aan de voorbereiding van plafonds en wanden.

1. Stucen

Voordat er een laag met latex aangebracht kan worden moet de onderlaag eerst geëgaliseerd zijn. Wanneer het bestaande panden betreft zal er stucwerk nodig zijn. We laten dit werk doen door ervaren stukadoors die dit voorbereidend werk uitvoeren.

2. Renovlies behangen

In pakweg de eerst twee jaren nadat een nieuwbouw pand is opgeleverd zal een woning nog wat werken. In deze tijd is het mogelijk dat er na het stucen scheuren ontstaan. Wanneer er met renovlies wordt behangen zal dit niet gebeuren wat een langdurig mooi resultaat oplevert.

3. Schilderwerkzaamheden

Er zijn veel situaties waarin schilderen met latex ideaal is, maar niet in alle gevallen. Wanneer het deuren, trappen, ramen of kozijnen betreft moet er nog steeds met de hand geschilderd worden voor het beste resultaat. Wij hebben ervaren schilders in dienst die schilder- en schuurwerk uitvoeren, zo bieden we totaal renovatie in Wassenaar.

Verbouwingen op maat in Wassenaar

We hebben alle benodigde materialen en kennis in huis, zo kan Latexspuitenspecialist.nl ieder huis renoveren. Zo is het niet nodig om zelf op zoek te gaan naar meerdere uitvoerders. Dit zal naast tijd en kosten ook besparen op stress. We kunnen onze diensten uitvoeren in zowel nieuwbouw panden als bestaande woningen.

Voor meer informatie over onze dienstverlening of een offerte op maat kunt u direct contact met ons opnemen.

  • Weinig overlast van de werkzaamheden

  • A-merken als Sigma, Sikkens, Caparol en Keim

  • Mooie, egaal geschilderde muren en plafonds

  • Gratis bezichtiging en offerte op maat

  • Kosten- en tijdbesparing

Overtuigd van Latex Spuiten Specialist? Neem contact met ons op of bel direct naar 0611843915