voor de strakste binnen- en buitenmuren

Offerte aanvragen

Latex spuiten Voorhout

Er zijn diverse manieren om wanden en plafonds te bewerken. Schilderen met de kwast of met een verfroller zijn de standaard methoden. Dit is een tijdrovend proces dat ook behoorlijk wat expertise vereist, daarom stellen veel mensen dit karwei liever uit. Bij nieuwbouwwoningen is er geen luxe van wachten, gelukkig is er in beide gevallen een effectieve oplossing; met latex spuiten in Voorhout is het mogelijk om sneller, goedkoper én beter de woning gereed te maken om in te wonen, te werken en te leven.

Neem contact op voor de voordelen van latex spuiten in Voorhout of lees verder voor meer informatie.

Offerte aanvragen
Latex laten spuiten muren en plafonds

Latex spuiten in Voorhout

Bij Latexspuitenspecialist.nl werken we op basis van moderne methoden om klassieke werkzaamheden uit te voeren. Traditioneel schilderwerk ziet er goed uit, het is wel een proces dat veel tijd kost en vakkundig uitgevoerd moet worden. Wij werken met innovatieve apparatuur en hoogwaardige latex verf wat het mogelijk maakt om snel een prachtig resultaat te bereiken. In slechts een vijfde van de tijd dat schilderwerk kost kunnen we de wanden en plafonds spuiten. Zo bent u niet alleen sneller klaar, de kosten vallen ook heel gunstig uit. Omdat er wat voorwerk uitgevoerd moet worden bieden we daarnaast ook totaal renovatie in Voorhout.

Totaal renovatie

  1. Stucen: Bij bestaande woningen zal er eerst nieuw stucwerk aangebracht moeten worden. We hebben hiervoor ervaren stukadoors in dienst die deze werkzaamheden voor u kunnen uitvoeren.
  2. Renovlies behang: Wanneer het een nieuwbouw pand betreft is het niet verstandig om te stucen. De muren werken namelijk nog enige tijd na. Dan is renovlies behangen de oplossing. Dit is een elastische onderlaag waar de latex verf overheen gespoten wordt.
  3. Latex spuiten: Spuiten gaat veel sneller dan schilderen met de hand, uiteraard moet de omgeving wel vakkundig afgeplakt worden. We werken met hoogwaardige kwaliteit verf en apparatuur voor een strak resultaat.

Schilderwerk: Wanden en plafonds zijn perfect met spuitwerk te behandelen, voor trappen, deuren, ramen en kozijnen gaat er niets boven schilderen. Onze vakmensen zullen schuren en schilderen op basis van uw wensen.

Maatwerk voor alle woningen

Bij Latexspuitenspecialist.nl leveren we altijd maatwerk oplossingen voor ieder type woning en situatie. Zo zullen we u totaal ontzorgen en hoeft u minder aannemers in te schakelen. Wilt u liever alleen het spuitwerk aan ons overlaten? Ook dat is mogelijk, geef aan welke werkzaamheden gewenst zijn en we brengen snel een passende offerte uit. Bespaar tijd, bespaar geld en geniet meer van uw woning dankzij onze totaal oplossingen voor uw woning.

  • Weinig overlast van de werkzaamheden

  • A-merken als Sigma, Sikkens, Caparol en Keim

  • Mooie, egaal geschilderde muren en plafonds

  • Gratis bezichtiging en offerte op maat

  • Kosten- en tijdbesparing

Overtuigd van Latex Spuiten Specialist? Neem contact met ons op of bel direct naar 0611843915