voor de strakste binnen- en buitenmuren

Maak direct een afspraak

Latex spuiten Voorhout

Er zijn diverse manieren om wanden en plafonds te bewerken. Schilderen met de kwast of met een verfroller zijn de standaard methoden. Dit is een tijdrovend proces dat ook behoorlijk wat expertise vereist, daarom stellen veel mensen dit karwei liever uit. Bij nieuwbouwwoningen is er geen luxe van wachten, gelukkig is er in beide gevallen een effectieve oplossing; met latex spuiten in Voorhout is het mogelijk om sneller, goedkoper én beter de woning gereed te maken om in te wonen, te werken en te leven.

Neem contact op voor de voordelen van latex spuiten in Voorhout of lees verder voor meer informatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Latex laten spuiten muren en plafonds

Latex spuiten in Voorhout

Bij Latexspuitenspecialist.nl werken we op basis van moderne methoden om klassieke werkzaamheden uit te voeren. Traditioneel schilderwerk ziet er goed uit, het is wel een proces dat veel tijd kost en vakkundig uitgevoerd moet worden. Wij werken met innovatieve apparatuur en hoogwaardige latex verf wat het mogelijk maakt om snel een prachtig resultaat te bereiken. In slechts een vijfde van de tijd dat schilderwerk kost kunnen we de wanden en plafonds spuiten. Zo bent u niet alleen sneller klaar, de kosten vallen ook heel gunstig uit. Omdat er wat voorwerk uitgevoerd moet worden bieden we daarnaast ook totaal renovatie in Voorhout.

Totaal renovatie

  1. Stucen: Bij bestaande woningen zal er eerst nieuw stucwerk aangebracht moeten worden. We hebben hiervoor ervaren stukadoors in dienst die deze werkzaamheden voor u kunnen uitvoeren.
  2. Renovlies behang: Wanneer het een nieuwbouw pand betreft is het niet verstandig om te stucen. De muren werken namelijk nog enige tijd na. Dan is renovlies behangen de oplossing. Dit is een elastische onderlaag waar de latex verf overheen gespoten wordt.
  3. Latex spuiten: Spuiten gaat veel sneller dan schilderen met de hand, uiteraard moet de omgeving wel vakkundig afgeplakt worden. We werken met hoogwaardige kwaliteit verf en apparatuur voor een strak resultaat.

Schilderwerk: Wanden en plafonds zijn perfect met spuitwerk te behandelen, voor trappen, deuren, ramen en kozijnen gaat er niets boven schilderen. Onze vakmensen zullen schuren en schilderen op basis van uw wensen.