voor de strakste binnen- en buitenmuren

Offerte aanvragen

Latex spuiten Voorburg

Het maakt niet uit of u kiest om zelf te gaan klussen in huis, of wanneer u dit werk uitbesteed aan een professionele aannemer; het zal altijd behoorlijk wat tijd kosten. In deze periode is het niet of nauwelijks mogelijk gebruik te maken van je eigen woning. Daarom zijn er nieuwe oplossingen bedacht voor niet alleen individuele werkzaamheden maar ook voor totaal renovatie zoals latex spuiten in Voorburg. Deze methode is snel, betaalbaar en duurzaam. Zeker als u het werk uitbesteed aan de experts van Latexspuitenspecialist.nl.

Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden, of neem contact op voor een offerte op maat.

Offerte aanvragen
Latex laten spuiten muren en plafonds

Waarom zou u latex laten spuiten in Voorburg?

Wanneer er een wand of plafond geschilderd moet worden zijn er diverse zaken om rekening mee te houden waaronder de verf, de gebruikte materialen en de kennis van de uitvoerder. Zelfs wanneer dit helemaal in orde is zal er behoorlijk wat tijd nodig zijn. Wanneer u kiest voor latex spuiten kunnen alle wanden en plafonds in slechts 20 procent van de tijd behandeld worden die het normaal gesproken in beslag neemt met kwasten of rollers. Zo hoeft u minder lang te wachten en bespaart u bovendien flink op de kosten.

Ook totaal renovatie is mogelijk

Niet alleen latex spuiten in Voorburg behoort tot onze dienstverlening, we kunnen ook de woning stucen, behangen en schilderwerk uitvoeren. Voor een deel hebben deze werkzaamheden te maken met de voorbereiding van wanden en plafonds:

1. Stukadoorswerk

Wanneer het bestaande bouw betreft zal er eerst stucwerk uitgevoerd moeten worden om de onderlaag te egaliseren. Daarna kan de latex laag worden aangebracht. Om het stucwerk uit te voeren hebben we stukadoors met ervaring in dienst die dit voorbereidend werk kunnen uitvoeren.

2. Renovlies behangen

In het geval van nieuwbouw zal het pand nog enkele jaren uiteenzetten en krimpen. In deze fase bestaat de kans dat het stucwerk gaat scheuren. Door met renovlies te behangen wordt dit voorkomen, deze duurzame laag zal niet dezelfde problemen vertonen na verloop van tijd.

3. Schilderwerken

Latex verf is niet in alle gevallen de beste oplossing, bij het schilderen van deuren, trappen, ramen en kozijnen gaat er niets boven vakwerk met de kwast. Daarom hebben we hiervoor vakmensen in dienst die kunnen schuren en schilderen om totaal renovatie in Voorburg mogelijk te maken.

Maatwerk verbouwingen in Voorburg

Bij Latexspuitenspecialist.nl hebben we alle benodigde materialen en kennis in huis om ieder woningtype te renoveren. Zo besparen we onze klanten de moeite om voor iedere klus een andere aannemer in te schakelen. Zo bespaart u tijd, kosten én stress. We kunnen onze werkzaamheden verrichten in zowel bestaande huizen als bij nieuwbouwwoningen.

Meer informatie? Neem dan contact met ons op voor alle opties en tarieven.

  • Weinig overlast van de werkzaamheden

  • A-merken als Sigma, Sikkens, Caparol en Keim

  • Mooie, egaal geschilderde muren en plafonds

  • Gratis bezichtiging en offerte op maat

  • Kosten- en tijdbesparing

Overtuigd van Latex Spuiten Specialist? Neem contact met ons op of bel direct naar 0611843915