voor de strakste binnen- en buitenmuren

Offerte aanvragen

Latex spuiten Schiedam: snel, voordelig, duurzaam

Stel; je zou de wanden van een gehele woning vijf maal sneller kunnen schilderen voor 40% minder geld, uitgevoerd door professionals die werken met de beste materialen en gereedschappen. Klinkt te mooi om waar te zijn? Latexspuitenspecialist.nl maakt het mogelijk met latex spuiten in Schiedam. Sneller dan met de kwast of roller, met een strak resultaat op basis van een geavanceerde spuittechniek die ook toepasbaar is in nieuwbouw woningen. We vertellen je graag meer over onze dienstverlening inclusief onze werkzaamheden als behanger in Schiedam. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of lees verder voor een overzicht van onze dienstverlening.

Offerte aanvragen
Latex laten spuiten muren en plafonds

Latex laten spuiten Schiedam

Een kale wand is op zichzelf niet echt aantrekkelijk om naar te kijken. Hoewel er nog steeds behangen wordt, kiezen de meeste mensen voor verf. Deuren en kozijnen worden meestal met de hand geverfd, grote oppervlakken worden met de roller behandeld. Latex laten spuiten in Schiedam is een innovatieve methode met enkele zeer interessante voordelen:

 • De werkzaamheden worden veel sneller uitgevoerd.
 • De kosten liggen beduidend lager in vergelijking met andere methoden.
 • Het resultaat ziet er strak uit met een lange levensduur.

Zijn er ook nadelen? Nee, tenzij je liever zelf aan de slag gaat. Want latex spuiten vereist vakkennis. Naast netjes afplakken van delen die niet behandeld worden zullen de werklui nauwgezet moeten werken. Daarbij maakt Latex spuiten specialist  gebruik van Graco materieel, dit is de toonaangevende fabrikant van spuitapparatuur. Daarnaast werken we exclusief met verf van merken als Sigma en Sikkens, zo is het resultaat niet alleen mooi maar ook duurzaam. We trainen onze werknemers intern, zo kunnen we een uniforme werkwijze hanteren met een gegarandeerde kwaliteit. Dit neemt overigens niet weg dat we maatwerk kunnen leveren. Sterker nog; omdat we vooraf nauwkeurig bepalen welke werkzaamheden er nodig zijn, kunnen we efficiënter werken wat tijd en kosten zal besparen.

Wat kan Latexspuitenspecialist.nl voor je betekenen?

 1. Vooraf een opname op locatie in regio Schiedam.
 2. Een vrijblijvende offerte zonder verdere verplichtingen.
 3. Snelle en efficiënte werkwijze.
 4. Lagere kosten in vergelijking met andere methoden.
 5. Hoogwaardig resultaat met een lange levensduur.
 6. Voor zowel bestaande bouw als nieuwbouw.
 7. Voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

Renovlies behangen Schiedam

Een bekend probleem met nieuwbouw is de wachttijd om de wanden te schilderen. Wanneer dit te snel gebeurt zal de verf namelijk barsten. Dit komt omdat de muren nog moeten zetten, en dat heeft tijd nodig. Als behanger in Schiedam hebben we ook hier een passende oplossing voor bedacht. Door eerst een speciale laag aan te brengen is het wel mogelijk schilderwerken te verrichten zonder kans op scheuren. Renovlies behangen in Schiedam is dé oplossing voor nieuwbouw projecten, neem contact op voor meer informatie.

Latex Spuiten Specialist in het kort

Wij zijn vakmannen die eer halen uit hun werk. We zijn pas tevreden als u dat ook bent. Eerder gaan we niet weg. Kiest u voor ons, dan kiest u voor:

 • Weinig overlast van de werkzaamheden

 • A-merken als Sigma, Sikkens, Caparol en Keim

 • Gratis bezichtiging en offerte op maat

 • Kosten- en tijdbesparing

Overtuigd van Latex Spuiten Specialist? Neem contact met ons op of bel direct naar 0611843915

Werkgebied Latex Spuiten Specialist

Verder zijn we onder andere actief in: