voor de strakste binnen- en buitenmuren

Maak direct een afspraak

Het kost veel tijd en moeite om een complete woning te renoveren. Zelfs wanneer u ervoor kiest om het werk uit te besteden is het niet fijn om voor een lange tijd in de rommel te zitten, of elders te verblijven tot het werk gereed is. Bij Latenspuitenspecialist.nl doen we het anders, wij kunnen totaalrenovatie leveren in minder tijd en voor minder geld. Niet alleen leveren we volledige renovatieprojecten, het is ook mogelijk dat we alleen latex spuiten in Rijswijk. Meer over de mogelijkheden en voordelen van onze service kunt u lezen op deze pagina.

Wat is latex spuiten?

Wanden en plafonds schilderen kost behoorlijk wat tijd, zelfs voor een schilder met ervaring. Hoewel met een roller wat tijd bespaard kan worden zal hoge kwaliteit werk nooit echt snel uitgevoerd worden. Door met latex te spuiten is het mogelijk om langdurig een strak resultaat te bereiken in ongeveer een vijfde van de tijd die het normaal gesproken kost. De ruimte wordt zorgvuldig afgeplakt zodat alleen de wanden en plafonds geschilderd worden. Niet alleen ziet het resultaat er prachtig uit, je betaalt er ook minder voor dan normaal gesproken het geval is. We kunnen latex spuiten in Rijswijk in zowel nieuwbouwwoningen als bestaande gebouwen.

Wilt u meer informatie over latex spuiten in Rijswijk? Neem dan contact op met Latexspuitenspecialist.nl.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Latex laten spuiten muren en plafonds

Totaal renovatie in Rijswijk

De wanden en plafonds worden behandeld alvorens de latex laag aangebracht kan worden. De werkwijze zal per situatie verschillen, er is bijvoorbeeld een verschil tussen nieuwbouw- en bestaande woningen. Dit zijn de twee mogelijkheden voor nieuwbouw panden en woningen die al langere tijd staan:

1. Renovlies behang

Enkele jaren na het opleveren van een woning werken de wanden nog wat na. Bij aanbrengen van standaard verf in de ruimte is de kans groot dat er naden en kieren ontstaan. Dit is niet het geval als er eerst renovlies behang wordt aangebracht. Deze onderlaag is licht elastisch wat ideaal is tijdens het ‘settelen’ van de woning. Latexspuitenspecialist.nl heeft veel ervaring met dit type wandbekleding.

2. Stukadoren

Wanneer het een bestaand pand betreft hoeft er niet met elastische materialen gewerkt te worden. Het blijft wel van belang om de wanden en plafonds op de juiste wijze voor te bereiden. We hebben hiervoor stukadoors met ervaring in dienst die het stucwerk en sauzen uitvoeren, zo is het niet nodig om hiervoor een andere dienstverlener in te huren. Dit zal plannen eenvoudiger maken en tijd besparen.