voor de strakste binnen- en buitenmuren

Offerte aanvragen

Latex spuiten Oudewater

Het kost veel tijd, geld en energie om ingrijpende werkzaamheden in huis uit te voeren. Ook wanneer het werk wordt uitbesteed kan dit nog steeds een flinke aanslag op het huishouden betekenen. Een bekend voorbeeld is wanden en plafonds in de woning schilderen. Zowel bij bestaande panden als voor nieuwbouwprojecten geldt dat het een uitdagende klus is. Nu is het mogelijk om sneller, goedkoper en met minder ergernissen het karwei uit te laten voeren op basis van latex spuiten in Oudewater. Bent u op zoek naar een aannemer voor totaal renovatie? Ook dan kunt vertrouwen op Latexspuitenspecialist.nl. We hebben namelijk stukadoors en schilders in dienst om uw huis snel en vakkundig in perfecte staat te brengen.

Op deze pagina kunt u meer informatie vinden, het is ook mogelijk om direct contact met ons op te nemen voor latex spuiten in Oudewater.

Offerte aanvragen
Latex laten spuiten muren en plafonds

Wat is latex spuiten?

In iedere woning bestaat een groot deel van het oppervlak uit wanden en plafonds. Dit betekent dat schilderen heel wat werk met zich meebrengt, toch is dit een klus die niet zomaar op de lange baan te schuiven valt. Zelfs een professionele schilder zal behoorlijk wat tijd kwijt zijn om een netjes resultaat te behalen met de standaard kwast en verfroller. Het kan veel sneller door latex te spuiten. Wij trainen hiervoor specialisten die beginnen met het afplakken van de ruimte en daarna hoge kwaliteit latex verf op de wanden en plafonds aanbrengen. Aan het einde kunt u een prachtig resultaat tegemoet zien dat veel sneller wordt gerealiseerd dan met traditionele methoden mogelijk is.

4 voordelen van latex spuiten in Oudewater

 1. Het is mogelijk om het werk tot maar liefst 80 procent sneller uit te voeren.
 2. Het eindresultaat komt overeen met standaard schilderwerk.
 3. We maken gebruik van de beste merken verf voor een duurzaam resultaat.
 4. In vergelijking met andere methoden is onze oplossing aanzienlijk goedkoper.

Maak kennis met alle voordelen van latex spuiten, vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Meer mogelijk met totaal renovatie

We leveren ook andere werkzaamheden naast spuitwerk. Latexspuitenspecialist.nl is hét adres voor totaal renovatie in Oudewater. Hier zijn enkele opties die we bieden:

 • Bestaande bouw: Bij panden die reeds enkele jaren of langer staan kunnen onze stukadoors de onderlaag sauzen en stucen.
 • Nieuwbouw panden: Als het pand net is opgeleverd zal stucwerk gaan scheuren. Dit wordt voorkomen door met renovlies te behangen.
 • Schilder- en behangwerk: Er zijn delen van het huis die niet gespoten kunnen worden zoals ramen, kozijnen, trappen en deuren. Hiervoor hebben we ervaren schilders in dienst die op de klassieke manier schuren en schilderen.

Het is dus niet nodig om voor iedere klus een andere aannemer te zoeken, wij zijn een full-service dienstverlener. Dit kan project planning aanzienlijk eenvoudiger maken. Wanneer u liever wilt dat we alleen het spuitwerk voor u uitvoeren is dit ook mogelijk. Latexspuitenspecialist.nl levert namelijk altijd maatwerk.

Voor zowel latex spuiten als voor totaal renovatie in Oudewater kunt u bij ons terecht. Informeer direct naar alle opties.

 • Weinig overlast van de werkzaamheden

 • A-merken als Sigma, Sikkens, Caparol en Keim

 • Mooie, egaal geschilderde muren en plafonds

 • Gratis bezichtiging en offerte op maat

 • Kosten- en tijdbesparing

Overtuigd van Latex Spuiten Specialist? Neem contact met ons op of bel direct naar 0611843915