voor de strakste binnen- en buitenmuren

Offerte aanvragen

Latex spuiten Oegstgeest

Klussen in huis kost behoorlijk wat tijd. Het maakt eigenlijk niet uit of het door een professionele aannemer gebeurt of dat u het zelf uitvoert. Dit zal een tijd zijn waarin het haast niet mogelijk is om te wonen, werken en leven in huis. Voor zowel individuele klussen als totaal renovatie zijn er innovatieve mogelijkheden zoals latex spuiten in Oegstgeest. Deze methode kan snel uitgevoerd worden tegen lage kosten met een uitstekende kwaliteit. U kunt vertrouwen op de specialisten van Latexspuitenspecialist.nl.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of lees op deze pagina wat de mogelijkheden zijn.

Offerte aanvragen
Latex laten spuiten muren en plafonds

Daarom kiest u voor latex spuiten in Oegstgeest

De drie voornaamste zaken die van belang zijn voor het schilderen van wanden of plafonds zijn de kwaliteit van de verf, de materialen om het werk uit te voeren en de vakkennis van de uitvoerenden. Ook als deze zaken in orde zijn, dan kost het nog steeds behoorlijk wat tijd om de werkzaamheden uit te voeren. Latex spuiten kan in slechts een vijfde van de tijd die het met conventionele middelen in beslag neemt uitgevoerd worden. Dit betekent een besparing in tijd én kosten.

Mogelijkheden voor totaalrenovatie

Het is mogelijk om uw woning te stucen, behangen en schilderen naast latex spuiten in Oegstgeest. Deze werkzaamheden zijn deels gerelateerd aan het voorbereiden van plafonds en wanden.

1. Stukadoren

Alvorens een latex laag aan te kunnen brengen zal de onderlaag eerst geëgaliseerd moeten worden. Bij bestaande bouw wordt dit gedaan op basis van stucen. Hiervoor hebben we stukadoors met ervaring in dienst die de voorbereidende werkzaamheden kunnen uitvoeren.

2. Renovlies behang

In de eerste twee jaar dat een nieuwbouwwoning wordt opgeleverd zal een pand nog wat krimpen of uiteenzetten. Gedurende deze periode bestaat de kans dat stucwerk scheuren gaat vertonen. Door eerst met renovlies te behangen worden deze problemen voorkomen waarmee de zichtbare laag er strak uitziet.

3. Schilderen

Latex kan in veel gevallen uitkomst bieden, maar niet altijd. Bij trappen, deuren, ramen en kozijnen zal er nog ouderwets schilderwerk nodig zijn voor een mooi resultaat. Onze ervaren schilders kunnen het schuur- en schilderwerk uitvoeren waarmee we totaal renovatie in Oegstgeest bieden.

Verbouwing op maat in Oegstgeest

Omdat we alle materialen en expertise in eigen huis hebben kan Latexspuitenspecialist.nl iedere woning naar wens renoveren. Dit zorgt ervoor dat onze klanten niet meerdere aannemers in hoeven te schakelen. Zo kunt u naast tijd en kosten ook stress besparen. We voeren onze werkzaamheden uit in zowel nieuwbouw als bij bestaande huizen.

Wilt u meer weten over onze diensten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

  • Weinig overlast van de werkzaamheden

  • A-merken als Sigma, Sikkens, Caparol en Keim

  • Mooie, egaal geschilderde muren en plafonds

  • Gratis bezichtiging en offerte op maat

  • Kosten- en tijdbesparing

Overtuigd van Latex Spuiten Specialist? Neem contact met ons op of bel direct naar 0611843915