voor de strakste binnen- en buitenmuren

Offerte aanvragen

Latex spuiten Noordwijk

De standaard manieren om een plafond of wand te schilderen zijn met de kwast of verfroller. Dit zijn werkzaamheden die bewoners vaak zo lang mogelijk uitstellen omdat ze veel tijd en moeite kosten, zelfs wanneer het karwei wordt uitbesteed. Het is geen optie om rustig af te wachten bij een zojuist opgeleverde nieuwbouwwoning, ook bij bestaande bouw komt er een moment dat er knopen doorgehakt moeten worden. Wat de situatie ook mag zijn, er is een moderne oplossing in de vorm van latex spuiten in Noordwijk. Dit is een uitstekende methode die niet alleen veel tijd zal besparen maar ook kosteneffectief is. Zo kan de woning snel gebruikt worden om in te wonen, te werken én in te leven.

Op deze pagina leest u meer over latex spuiten in Noordwijk, of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen
Latex laten spuiten muren en plafonds

Latex spuiten in Noordwijk

Hoewel er niets mis is met het resultaat van schilderen met een kwast of met een verfroller, is het wel een lang proces om tot een goede oplevering te geraken. Vakwerk kost nou eenmaal behoorlijk wat tijd om goed uit te voeren. Met latex verf is het mogelijk om sneller te werken op basis van innovatieve apparatuur. Zo kunnen we in slechts twintig procent van de tijd vergelijkbaar resultaat leveren voor plafonds en wanden. Naast tijdsbesparing kunt u ook flink besparen op kosten. Zoals altijd het geval is zal ook bij deze methode voorwerk nodig zijn. Wanneer u kiest voor totaal renovatie in Noordwijk door Latexspuitenspecialist.nl kunnen we dit ook voor u verzorgen.

Totaal renovatie

  1. Stucen: In bestaande bouw zal het nodig zijn om de ondergrond eerst te behandelen met stucwerk. Dit kunnen onze ervaren stukadoors voor u uitvoeren binnen een totaal project.
  2. Renovlies behang: Het is niet verstandig om te stucen wanneer het een nieuwbouw pand betreft omdat de woning zich de eerste jaren nog moet zetten. Dan kan er als alternatief gekozen worden voor renovlies behang. Dit betekent dat er een onderlaag wordt aangebracht met licht elastische eigenschappen. De latex laag wordt over deze laag gespoten.
  3. Latex spuiten: Bij deze methode gaat het niet alleen om de tijdsbesparing, de kwaliteit van het resultaat is ook zeer goed. Uiteraard moet dit werk wel door specialisten worden uitgevoerd die de omgeving netjes afplakken en nauwkeurig te werk gaan.
  4. Schilderwerk: Er is veel winst te behalen met spuitwerk, toch zullen er altijd onderdelen zijn die nog steeds met de hand geschilderd moeten worden. Denk aan ramen en kozijnen, deuren of trappen. Ook die zullen we voor u schuren en schilderen.

Op maat voor alle woningen

We gaan bij Latexspuitenspecialist.nl altijd uit van uw situatie om een maatwerk oplossing te bieden. Denk aan nieuwbouw of een bestaand pand. Omdat we alle kennis en vakmanschap in huis hebben kunnen we totaal renovatie in Noordwijk voor u realiseren. Heeft u alleen behoefte aan latex spuiten? Ook dat is mogelijk, we werken namelijk op basis van offertes aan de hand van uw wensen en voorkeuren. Zo is het mogelijk sneller en goedkoper te werken waarmee u meer kunt genieten van uw woning.

  • Weinig overlast van de werkzaamheden

  • A-merken als Sigma, Sikkens, Caparol en Keim

  • Mooie, egaal geschilderde muren en plafonds

  • Gratis bezichtiging en offerte op maat

  • Kosten- en tijdbesparing

Overtuigd van Latex Spuiten Specialist? Neem contact met ons op of bel direct naar 0611843915