voor de strakste binnen- en buitenmuren

Offerte aanvragen

Latex spuiten Nieuwveen

Het is een flinke uitdaging om een woning van de zolder tot aan de kelder te schilderen, naast flinke kosten kost het ook veel tijd en energie. Zelfs wanneer het werk wordt uitbesteed aan een specialist kan het voor veel spanning zorgen binnen het gezin. Denk bijvoorbeeld aan het schilderen van plafonds en wanden in de volledige woning. Dit is echt een klus die voor zowel nieuwbouw als bestaande woningen een uitdaging zal vormen. Wij kunnen met latex spuiten in Nieuwveen de klus goedkoper, sneller en ook met meer rust voor u uitvoeren. Latexspuitenspecialist.nl is daarnaast ook in te schakelen voor totaal renovatie, we hebben ervaren schilders en stukadoors in dienst die de gehele woning tot in de kleinste details zullen afwerken.

Informeer nu naar de voordelen van latex spuiten in Nieuwveen of lees verder voor een overzicht van onze werkzaamheden.

Offerte aanvragen
Latex laten spuiten muren en plafonds

Wat is latex spuiten?

Het is niet een geheim natuurlijk dat plafonds en muren in totaliteit het meeste oppervlak in beslag nemen in een woning. Dit betekent dat er veel tijd in het schilderwerk gaat zitten. Dit is een karwei waar je niet zomaar aan onderuit kunt komen. Als er met een standaard set kwasten of verfrollers gewerkt wordt zal zelfs een schilder met jarenlange ervaring nog heel wat tijd moeten besteden om vakwerk te leveren. Maar het kan veel sneller en wel door latex te spuiten. We beginnen met eerst de ruimte af te plakken, daarna kunnen onze specialisten aan de slag met het eigenlijke spuitwerk. We zullen alle plafonds en wanden spuiten die behandeld moeten worden, het resultaat is een nette woning die razendsnel te gebruiken valt.

Voordelen van latex laten spuiten in Nieuwveen

 • We zijn in staat het werk uit te voeren in slechts 20 procent van de tijd die het normaal gesproken kost.
 • Het resultaat dat u tegemoet kunt zien doet niet onder voor ander professioneel schilderwerk.
 • We werken exclusief met producten van gerenommeerde merken.
 • Dankzij onze methode kunnen we niet alleen tijd maar ook kosten besparen.

Heeft u vragen over latex spuiten in Nieuwveen? Informeer geheel vrijblijvend naar de kosten en mogelijkheden.

Andere mogelijkheden met totaal renovatie

We voeren niet alleen het spuitwerk uit, het is ook mogelijk om andere werkzaamheden voor u te verzorgen. Latexspuitenspecialist.nl is namelijk tevens het adres voor totaal renovatie. Hier zijn enkele diensten die we voor u kunnen uitvoeren:

 • Nieuwbouw panden: Als we wanden eerst met Renovlies behangen, dan zal de verflaag die daarna wordt aangebracht niet barsten. Dit is een bekend probleem met stucwerk in nieuwbouw.
 • Bestaande panden: Met een huis dat al enige jaren staat is het mogelijk voor onze stukadoors om de plafonds en wanden op normale wijze te stucen en sauzen.
 • Behang- en schilderwerk: Het is niet mogelijk om de trappen, deuren, ramen en kozijnen met latex spuiten af te werken. Voor deze onderdelen hebben we vakkundige schilders in dienst die het traditionele schilder- en schuurwerk zullen verzorgen.

Latexspuitenspecialist.nl zorgt ervoor dat uw project zorgeloos wordt uitgevoerd door onze vakmensen. Wilt u liever alleen het spuiten aan ons team overlaten? Ook dat is mogelijk omdat we altijd service op maat leveren.

Informeer vandaag nog naar al onze diensten, wij staan voor u klaar.

 • Weinig overlast van de werkzaamheden

 • A-merken als Sigma, Sikkens, Caparol en Keim

 • Mooie, egaal geschilderde muren en plafonds

 • Gratis bezichtiging en offerte op maat