voor de strakste binnen- en buitenmuren

Offerte aanvragen

Latex spuiten Nieuwerkerk aan den IJssel: snel, voordelig, duurzaam

Je kunt zelf aan de slag gaan met verf, kwasten en rollers, of schilderwerken in huis uitbesteden aan een handige klusser. Voor professioneel werk moet je immers diep in de buidel tasten. Of kan het ook anders? Latex spuiten in Nieuwerkerk aan den IJssel is dé oplossing voor huishoudens die prijs stellen op kwaliteit, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. Latexspuitenspecialist.nl levert schilderwerken aan zowel consumenten als bedrijven. Lees op deze pagina meer over onze werkwijze of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Offerte aanvragen
Latex laten spuiten muren en plafonds

Latex laten spuiten Nieuwerkerk aan den IJssel

Schilderwerk is ook zwaar werk en moeilijk werk. Een schilder doet er jaren over om wanden echt netjes te schilderen. Hoewel bijna iedereen een roller vast kan houden, betekent dit niet dat je ook dezelfde resultaten zult behalen. Daarom brengt professioneel schilderwerk ook flinke kosten met zich mee. Latexspuitenspecialist.nl werkt volgens een unieke methode waarbij we hoogwaardige verf van vooraanstaande merken als Sikkens en Sigma op de wand spuiten met speciale spuitapparatuur van Graco. Zo kunnen we niet alleen veel sneller werken, de klant bespaart ook flink op de kosten. Wat zijn de voordelen van latex laten spuiten in Nieuwerkerk aan den IJssel?

  • Tot wel vijf maal zo snel als met conventionele methoden mogelijk is.
  • Veertig procent of zelfs meer besparen in de kosten.
  • Professionele kwaliteit materialen met een lange levensduur.
  • Uitgevoerd door professionele vaklieden die zorgen voor een perfect resultaat.

We zullen altijd vooraf een gratis opname aan huis verrichten en een vrijblijvende offerte uitbrengen. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent.

Renovlies behangen Nieuwerkerk aan den IJssel

Bij nieuwbouwprojecten is het niet mogelijk om de wanden direct na oplevering te schilderen. Dit komt omdat de muren zich nog zullen ‘zetten’, te vroeg schilderen kan scheuren en barsten opleveren. Latexspuitenspecialist.nl is ook behanger in Nieuwerkerk aan den IJssel, we brengen namelijk voor de spuitwerken eerst een renovlies behang aan wat deze problemen helpt te voorkomen. Zo hoef je als vastgoedmakelaar of koper niet te wachten met inrichten. Informeer naar de mogelijkheden voor Renovlies behangen Nieuwerkerk aan den IJssel.

Onze werkwijze

We zullen altijd eerst op de locatie komen meten, door maatwerk te leveren betaal je nooit teveel. Op basis van deze meting zullen we een vrijblijvende offerte uitbrengen met duidelijke voorwaarden en transparante afspraken. Na acceptatie van de prijsberekening zullen we zo snel mogelijk aan de slag gaan. Wanneer het een pand in bewoonde staat betreft plakken we kozijnen en ramen eerst zorgvuldig af, met professionele Graco apparatuur zullen we vervolgens de verf spuiten. Dit is een karwei dat kennis en ervaring vereist, omdat we intern onze werknemers trainen kun je rekenen op een uitstekend resultaat.

Onze voordelen op een rijtje:

  • Goedkoper dan vergelijkbare technieken dankzij het spuiten van latex verf.
  • Professioneel en duurzaam resultaat.