voor de strakste binnen- en buitenmuren

Offerte aanvragen

Latex spuiten Nesselande

Als u denkt dat een wand schilderen een behoorlijk karwei is, dan zal een compleet woonhuis renoveren een project zijn waar u zeker tegenop ziet. Wij ontzorgen u graag, Latexspuitenspecialist.nl neemt alle werkzaamheden van u over. Niet alleen kunnen we latex spuiten in Nesselande verzorgen, we leveren ook totaalrenovatie in uw gemeente.

Op deze pagina leggen we uit wat we zoal voor u kunnen betekent, neem gerust even contact op voor een maatwerk oplossing.

Offerte aanvragen
Latex laten spuiten muren en plafonds

Overzicht van totaal renovatie in Nesselande

Het komt vaak voor dat huiseigenaren een renovatie uitstellen omdat het gewoon teveel tijd in beslag neemt. Langdurig werklieden in huis kan storend zijn voor de bewoners. Wij pakken het anders aan met een vlotte dienstverlening op basis van hoge kwaliteit werkzaamheden.

1. Renovlies behangen

Het is niet aan te bevelen om bij een nieuwbouw pand met stucwerk aan de slag te gaan. Omdat de muren nog enkele jaren kunnen krimpen of uiteenzetten kan er scheurvorming optreden. Wanneer we met renovlies behangen in Nesselande worden dit soort problemen voorkomen omdat de onderlaag elastisch zal zijn.

2. Stucwerk

Wanneer de muren niet meer werken kan het stucen beginnen. Wij hebben hiervoor stukadoors in dienst die deze klus netjes kunnen klaren. Dan zijn de oppervlakken voorbereid op het schilder-, behang- of spuitwerk.

3. Latex spuiten

Wanneer het stucwerk voltooid is, of het renovlies behang is aangebracht, kunnen we verder met het spuitwerk. Normaal gesproken wordt er gewerkt met verfrollers of kwasten wat niet alleen veel tijd kost, er is ook veel expertise nodig van de schilder om net werk af te leveren. Door met latex te werken kunnen we vakwerk leveren in een vijfde van de tijd.

4. Schilderwerk voor trap, deur, venster en meer

Bij andere soorten oppervlakken waaronder deuren, trappen of kozijnen gaat er doorgaans niets boven traditioneel schilderwerk. Hiervoor hebben we vaklui in dienst die schuren en schilderen voor elementen waar dit de beste oplossing is. Zo kan Latexspuitenspecialist.nl altijd een maatwerk oplossing bieden.

Bestaande- en nieuwbouw latex spuiten

Wat betreft de onderlaag zal er dus een verschil zijn tussen reeds bestaande woningen en nieuwbouw. Ongeacht het pand kunnen we latex spuiten. Dit is een innovatieve methode die niet alleen snel uitgevoerd wordt maar ook een duurzaam resultaat oplevert. Niet alleen muren worden zo behandeld, deze werkwijze wordt eveneens toegepast op plafonds.

Totaal renovatie in Nesselande

We houden onze prijzen laag omdat we sneller kunnen werken dankzij een strakke planning en een innovatieve manier van werken. Met Latexspuitenspecialist.nl bent u goedkoper uit voor kwalitatief hoogstaand werk, zelfs voor opdrachten op maat. Dan kunt u snel weer verder met de woning inrichten.

Ontdek wat Latexspuitenspecialist.nl voor u kan betekenen en neemt direct contact met ons op.

  • Weinig overlast van de werkzaamheden

  • A-merken als Sigma, Sikkens, Caparol en Keim

  • Mooie, egaal geschilderde muren en plafonds

  • Gratis bezichtiging en offerte op maat

  • Kosten- en tijdbesparing

Overtuigd van Latex Spuiten Specialist? Neem contact met ons op of bel direct naar 0611843915