voor de strakste binnen- en buitenmuren

Offerte aanvragen

Latex spuiten Moordrecht: snel, voordelig, duurzaam

Een muur is geen deel van het interieur dat je eenvoudig kunt aanpassen. Een paar kussens op de bank, een nieuwe vaas, een schilderij aan de wand of een boekenplank zal een lelijke wand niet kunnen verbloemen. Daarom laat je de wanden professioneel schilderen, waren de kosten maar niet zo hoog… En dan nog de tijd die het in beslag neemt, kon het maar eenvoudiger. Het is mogelijk met latex laten spuiten in Moordrecht. Niet alleen levert Latexspuitenspecialist.nl professioneel resultaat, de kosten liggen ook nog eens 40% lager dan andere methoden én de werkzaamheden verlopen vijf maal sneller dan normaal gesproken het geval is. Hoe we te werk gaan leggen we op deze pagina uit, of neem direct contact op met ons team voor maatwerk advies.

De eerste bezichtiging van uw woning of bedrijfspand voor de opdracht is altijd gratis. Op basis daarvan maken we een offerte op maat voor u. Ook het standaard kit- en afplakwerk zit in de prijs inbegrepen.

Offerte aanvragen
Latex laten spuiten muren en plafonds

Latex laten spuiten Moordrecht

Er zijn al genoeg kosten om te maken, daarom laten veel mensen de wanden schilderen door een minder ervaren schilder, of nemen ze zelf de kwast of roller ter hand. Dat is jammer, want er is behoorlijk wat verschil tussen doe-het-zelf schilderwerk en een professioneel resultaat. Met latex spuiten in Moordrecht is het mogelijk om betaalbaar de wanden te laten behandelen, met een prachtig resultaat waar je jarenlang van zult genieten. Dit is mogelijk op basis van een innovatieve techniek waarbij latex verf met een speciale spuit op de wand wordt aangebracht. Uiteraard worden kozijnen en andere onderdelen netjes afgeplakt.

Hoe gaat Latexspuitenspecialist.nl te werk?

 • Er wordt gewerkt met hoogwaardige verf van merken als Sikkens en Sigma.
 • Het spuiten gebeurt met apparatuur van Graco, de marktleider in deze sector.
 • Onze experts zijn getraind om zorgvuldig te werken volgens hoge kwaliteitseisen.
 • We zullen vooraf ter plekke een meting uitvoeren om zo een maatwerk offerte aan te kunnen bieden.
 • De werkzaamheden gaan zeer snel, tot wel vijf maal zo snel als met conventionele technieken mogelijk is.
 • De totale kosten liggen gemiddeld 40% lager.

Wist je dat we ook inzetbaar zijn als behanger in Moordrecht? Maar dan alleen voor nieuwbouw woningen.

Renovlies behangen Moordrecht

In nieuwbouw duurt het langer voordat er geschilderd kan worden. De wanden zullen nog enige tijd ‘werken’, bij voortijdig schilderen zal de verf na verloop van tijd scheuren vertonen. Dit kunnen we voorkomen door renovlies te behangen in Moordrecht wanneer het een nieuwbouw woning of zakelijk pand betreft. Vervolgens zal de latex verf gespoten worden, de verf zal nu niet scheuren. Dit stelt de eigenaar of huurder in staat om sneller het pand te betrekken.

Latex Spuiten Specialist in het kort

Wij zijn vakmannen die eer halen uit hun werk. We zijn pas tevreden als u dat ook bent. Eerder gaan we niet weg. Kiest u voor ons, dan kiest u voor:

 • Weinig overlast van de werkzaamheden

 • A-merken als Sigma, Sikkens, Caparol en Keim

 • Mooie, egaal geschilderde muren en plafonds

 • Gratis bezichtiging en offerte op maat

 • Kosten- en tijdbesparing

Overtuigd van Latex Spuiten Specialist? Neem contact met ons op of bel direct naar 0611843915

Werkgebied Latex Spuiten Specialist

Verder zijn we onder ander actief in: