voor de strakste binnen- en buitenmuren

Offerte aanvragen

Latex spuiten Moerkapelle

Een complete woning renoveren is een flinke klus, ook wanneer u het werk uitbesteed is het niet prettig om langdurig te verblijven in de woning, of te wachten tot de werkzaamheden gereed zijn. Latexspuitenspecialist.nl pakt het anders aan, wij bieden totaalrenovatie in minder tijd én tegen lagere kosten. Naast volledige renovatie kunnen we ook alleen latex spuiten in Moerkapelle. Wat de mogelijkheden en voordelen zijn van onze dienstverlening leggen we uit op deze pagina.

Wat is latex spuiten?

Zelfs een ervaren schilder is veel tijd kwijt met wanden en plafonds schilderen. Een roller werkt iets sneller maar een goede kwaliteit leveren gaat nooit snel. Met latex spuiten is het mogelijk een strak en duurzaam resultaat te leveren in pakweg een vijfde van de tijd die normaal gesproken nodig is. We plakken de ruimte af zodat alleen de wanden en plafonds behandeld worden. Naast een prachtig resultaat liggen de kosten ook nog eens lager dan bij traditionele methoden het geval is. Latex spuiten in Moerkapelle is mogelijk voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw.

Meer weten over latex spuiten in Moerkapelle? Informeer naar alle mogelijkheden bij Latexspuitenspecialist.nl.

Offerte aanvragen
Latex laten spuiten muren en plafonds

Totaal renovatie in Moerkapelle

Voordat de latex laag kan worden aangebracht zullen de wanden en plafonds eerst voorbehandeld moeten worden. De aanpak verschilt per situatie, zo is er een groot verschil tussen nieuwbouwwoningen en bestaande huizen. Dit zijn de oplossingen voor nieuwbouw en bestaande panden:

1. Renovlies behangen

De eerste twee jaar nadat een woning is opgeleverd zullen de wanden nog ‘werken’. Als er normale verf op de muren wordt aangebracht kunnen hierdoor scheuren en breuken ontstaan. Dit is te voorkomen door met renovlies te behangen. Dit is een licht elastische onderlaag die overweg kan met het ‘settelen’ van de nieuwbouwwoning. Latexspuitenspecialist.nl heeft ruime ervaring met deze vorm van wandbekleding.

2. Stukadoor

Bij bestaande panden is het niet nodig om met elastische materialen te werken, het is wel van belang om de wanden en plafonds goed voor te bereiden. Daarom hebben we ervaren stukadoors in dienst die voor u stucen en sauzen, u hoeft hiervoor geen externe dienstverlener in te schakelen. Dit maakt de planning eenvoudiger en zal ook tijd besparen.

Meer dan muren en plafonds

Voor totaal renovatie in Moerkapelle gaan we verder dan de wanden en plafonds in huis. Zo kunnen we ook houtwerk van trappen, deuren, kozijnen en ramen schuren, reinigen en lakken. Onze schilders leveren ook met de kwast vakwerk af voor totaaloplossingen.

Van latex spuiten in Moerkapelle tot aan totaal renovatie moet u bij ons zijn, neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie of een prijsopgave.

  • Weinig overlast van de werkzaamheden

  • A-merken als Sigma, Sikkens, Caparol en Keim

  • Mooie, egaal geschilderde muren en plafonds

  • Gratis bezichtiging en offerte op maat

  • Kosten- en tijdbesparing

Overtuigd van Latex Spuiten Specialist? Neem contact met ons op of bel direct naar 0611843915