voor de strakste binnen- en buitenmuren

Offerte aanvragen

Latex spuiten Lekkerkerk

De meeste huishoudens zitten niet te wachten op het renoveren van hun woning. Dat spreekt eigenlijk voor zich omdat er veel werk en ongemak bij komt kijken. Denk aan een behoorlijke periode tussen de rommel wonen, of tijdelijk op een andere plek vertoeven tot het karwei voltooid is. Ongeacht of u zelf de werkzaamheden uitvoert of uitbesteedt blijft hetzelfde probleem bestaan. Het kan ook anders, dit bewijst Latexspuitenspecialist.nl met totaalrenovatie in aanzienlijk minder tijd én op basis van een goedkoper tarief. Naast latex spuiten in Lekkerkerk kunnen we namelijk ook complete renovatie projecten aannemen. Onze werkwijze en mogelijkheden leggen we op deze pagina uit, u kunt ook contact opnemen voor maatwerk advies.

Offerte aanvragen
Latex laten spuiten muren en plafonds

Wat is latex spuiten?

Schilderwerk vereist een strakke hand en veel ervaring om tot een goed resultaat te komen, daarnaast is er ook behoorlijk wat tijd voor nodig. Schilders zijn zelfs met de verfroller niet snel klaar met het schilderen van iedere wand of plafond in huis. Een moderne oplossing is latex spuiten, dit stelt ons in staat in ongeveer twintig procent van de tijd vergelijkbare kwaliteit te leveren. En daarin tellen we het afplakken van onderdelen in de ruimte mee, zo worden alleen de wanden en plafonds van de latex verf voorzien. Als ons team gereed is, dan merkt u het verschil niet alleen in tijd maar ook in de kosten. Die liggen namelijk een stuk lager. We kunnen latex spuiten in Lekkerkerk voor zowel bestaande panden als in nieuwbouw woningen verzorgen.

Totaal renovatie in Lekkerkerk

Onze werkwijze verschilt afhankelijk van de situatie. Bij nieuwbouw woningen gaan we anders te werk als bij bestaande panden het geval is. Het is namelijk nodig om eerst de plafonds en wanden voor te bereiden. Dit is mogelijk op twee verschillende manieren:

1. Renovlies behang

Wanneer het een nieuwbouwwoning betreft, zal de constructie nog enige tijd nawerken. Als er onmiddellijk wordt geschilderd kunnen er kieren en naden ontstaan in het stucwerk. Door eerst een renovlies behang aan te brengen vindt dit niet plaats omdat het materiaal zich naar de woning vormt. Deze wijze van behangen kunnen de werknemers van Latexspuitenspecialist.nl voor u verzorgen.

2. Stukadoren

Er is geen reden om eerst renovlies behang aan te brengen wanneer het een ouder pand betreft. Toch zal een goede ondergrond altijd van belang zijn. Wij hebben ervaren stukadoors in dienst die ook het stuc- en sauswerk kunnen verzorgen waarmee we een totaaloplossing bieden. Zo kan er niet alleen tijd worden bespaard, de planning zal ook aanzienlijk eenvoudiger zijn.

Niet alleen voor plafonds en muren

We werken niet alleen aan plafonds en muren, we kunnen namelijk ook trappen, ramen, deuren, kozijnen en deuren schoonmaken, schuren en schilderen omdat we professionele schilders in dienst hebben. Zo kunnen we totaaloplossingen bieden aan al onze klanten.

Zoekt u naar een aannemer voor totaal renovatie of latex spuiten in Lekkerkerk? Dan is Latexspuitenspecialist.nl hét bedrijf waar u naar zoekt. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.

  • Weinig overlast van de werkzaamheden

  • A-merken als Sigma, Sikkens, Caparol en Keim

  • Mooie, egaal geschilderde muren en plafonds

  • Gratis bezichtiging en offerte op maat

  • Kosten- en tijdbesparing

Overtuigd van Latex Spuiten Specialist? Neem contact met ons op of bel direct naar 0611843915