voor de strakste binnen- en buitenmuren

Offerte aanvragen

Latex spuiten Leiderdorp: snel, voordelig, duurzaam

Wanneer je op zoek bent naar een aannemer om de wanden opnieuw te schilderen, dan kom je vaak hoge tarieven tegen die zeer demotiverend werken. Toch maar even doorsparen en genoegen nemen met de huidige situatie, of zelf een emmer verf met roller halen bij de bouwmarkt? Beide opties verbleken bij latex laten spuiten in Leiderdorp. Deze methode is razendsnel en maar liefst vijf keer zo snel als met standaard schildertechnieken gangbaar is. Mede door deze snelheid en de efficiënte werkwijze van Latexspuitenspecialist.nl zijn we in staat de kosten te reduceren tot wel veertig procent van concurrerende aanbieders, en vaak nog goedkoper! Hoe dit mogelijk is zonder in te boeten op kwaliteit leggen we graag uit. Op deze pagina of persoonlijk. Lees snel verder of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Offerte aanvragen
Latex laten spuiten muren en plafonds

Latex laten spuiten Leiderdorp

Zowel bedrijven als particulieren kampen met het probleem van muren schilderen. De oppervlakte is aanzienlijk, de zichtbaarheid hoog. Er zijn kostenbesparende maatregelen zoals zelf texen of huismerk verf kopen, maar dit levert uiteraard niet een optimaal resultaat op. Als specialisten op het gebied van latex spuiten in Leiderdorp weten we precies waar bespaard kan worden, en wat gewoon goed moet zijn. Zo zullen we eerst een meting uitvoeren, dan wordt het snel duidelijk wat de werkelijke kosten zijn. Vervolgens werken we accuraat en snel dankzij onze Graco spuitapparatuur. Als verf gebruiken we altijd topmerken zoals Sikkens en Sigma. Dat verschil zie je, vandaag en over meerdere jaren. Zowel het gereedschap als de kwaliteit van de verf heeft weinig waarde als de werkzaamheden niet worden uitgevoerd door ervaren werklieden. Daarom zorgt Latexspuitenspecialist.nl ervoor dat alleen getraind personeel de werkzaamheden uitvoert. Van A tot Z kwaliteit, hoe kunnen we dan sneller én goedkoper werken?

 1. We beginnen met een gratis opname thuis.
 2. Daar rolt een heldere offerte uit die je op je gemak kunt beoordelen.
 3. Bij akkoord plannen we een afspraak in.
 4. Onze specialisten zorgen voor netjes, schoon en veilig werk.
 5. Op basis van industriële apparatuur en hoge kwaliteit verf spuiten we de wanden.
 6. Na voltooiing van het werk kun je snel aan de slag met de verdere inrichting.

Omdat we planmatig te werk gaan kunnen we de (on)kosten laag houden, vraag direct een adviesgesprek aan.

Renovlies behangen Leiderdorp

We zijn niet alleen schilder maar ook behanger in Leiderdorp. Tenminste, in het geval van nieuwbouw is het van belang dat er eerst een onderlaag aangebracht wordt. Anders zal de verf na drogen gaan scheuren, dit geldt overigens voor ieder type schilderwerk. Door renovlies te behangen in Leiderdorp zorgen we ervoor dat het ‘zetten’ van de muren geen effect heeft op de verflaag.

Omdat we altijd maatwerk leveren kunnen we zeer efficiënt te werk gaan. Daarbij werken we voor zakelijke klanten, particuliere huiseigenaren of huurders die gebruik willen maken van onze dienstverlening. Informeer direct naar alle mogelijkheden.

 • Weinig overlast van de werkzaamheden

 • A-merken als Sigma, Sikkens, Caparol en Keim

 • Mooie, egaal geschilderde muren en plafonds

 • Gratis bezichtiging en offerte op maat

 • Kosten- en tijdbesparing

Overtuigd van Latex Spuiten Specialist? Neem contact met ons op of bel direct naar 0611843915