voor de strakste binnen- en buitenmuren

Offerte aanvragen

Latex spuiten Krimpen aan den IJssel: snel, voordelig, duurzaam

Een nieuwe huur- of koopwoning is als een leeg canvas dat de bewoners naar persoonlijke voorkeur kunnen invullen. Dit kun je letterlijk nemen, want er zal heel wat schilderwerk aan te pas komen voordat je met de inrichting kunt beginnen. Er is een methode die sneller en goedkoper is met toch professioneel resultaat. We hebben het natuurlijk over latex laten spuiten in Krimpen aan den IJssel.

Deze techniek is anders dan verven met de kwast of met de roller, bij Latexspuitenspecialist.nl werken we met industriële apparatuur van Graco om de wanden strak en dekkend te spuiten. Daarvoor maken we gebruik van industrie standaard verf zoals die van Sigma en Sikkens, zo is prachtig resultaat verzekerd! Meer weten? Neem dan contact op met onze collega’s of lees verder voor meer informatie over onze werkwijze.

Offerte aanvragen
Latex laten spuiten muren en plafonds

Latex spuiten Krimpen aan den IJssel

Kwaliteit is een relatief begrip. Je kunt niet verwachten dat een welwillende amateur dezelfde kwaliteit levert als een schilder met een jarenlange ervaring. Dit zijn de voornaamste factoren die de uiteindelijke kwaliteit van schilderwerken bepalen:

  • Het gereedschap om de klus uit te voeren moet van betrouwbare kwaliteit zijn.
  • De materialen die op de muur worden aangebracht moeten duurzaam zijn en van gevestigde merken.
  • De werkzaamheden moeten worden uitgevoerd door iemand die overweg kan met bovenstaand gereedschap en verf.

Als één van deze factoren ontbreekt, dan kun je geen optimaal resultaat verwachten. Daarom werken we met apparatuur van Graco, de marktleider op het gebied van latex spuiten. We maken gebruik van verf van Sigma en Sikkens, onze schilders weten bovendien precies hoe ze moeten werken volgens deze innovatieve methoden.

Renovlies behangen Krimpen aan den IJssel

Hoewel we schilder van beroep zijn kunnen we ook als behanger in Krimpen aan den IJssel ingezet worden. Voor renovlies behang dan, want dit is een onderlaag die we zullen aanbrengen bij nieuwbouw woningen of appartementen. Als dit niet gebeurt moet je namelijk eerst wachten tot de wanden volledig gezet zijn, anders zal de verf scheuren. Dit is van toepassing op alle technieken, daarmee biedt latex spuiten extra voordeel voor nieuwbouw projecten.

Besparen op de juiste zaken

Bij het maken van afwegingen wordt maar al te vaak ingeboet op kwaliteit. Dit is niet meer nodig dankzij latex spuiten in Krimpen aan den IJssel. Want we kunnen professionele kwaliteit schilderwerken leveren voor een fractie van de kosten. Veertig procent besparing of zelfs meer is de standaard, niet een uitzondering. Daarnaast zal het werk tot wel vijf maal sneller voltooid zijn. Vooraf zullen we een gratis opname uitvoeren en een vrijblijvende offerte uitbrengen. Neem dus zonder enige verplichtingen contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek.

  • Weinig overlast van de werkzaamheden

  • A-merken als Sigma, Sikkens, Caparol en Keim

  • Mooie, egaal geschilderde muren en plafonds

  • Gratis bezichtiging en offerte op maat

  • Kosten- en tijdbesparing

Overtuigd van Latex Spuiten Specialist? Neem contact met ons op of bel direct naar 0611843915