voor de strakste binnen- en buitenmuren

Offerte aanvragen

Latex spuiten IJsselstein: snel, voordelig, duurzaam

Een wand van een mooie laag verf voorzien kan op verschillende manieren gerealiseerd worden. De manier van Latexspuitenspecialist.nl zal niet alleen een mooi resultaat opleveren, het zal ook veel tijd besparen op basis van aanzienlijk lagere kosten. De kwaliteit die we leveren kan zich meten met professioneel schilderwerk zoals deze met roller of kwast wordt uitgevoerd, met een aantal interessante voordelen die laten spuiten in IJsselstein uniek maakt. Denk hierbij aan:

 1. Een gratis opname met vrijblijvende offerte zodat er geen verrassingen zijn wat betreft de kosten.
 2. Onze manier van schilderen is tot wel vijf maal zo snel als met traditionele methoden mogelijk is.
 3. De kostenbesparing ligt gemiddeld op veertig procent maar kan nog flink hoger uitvallen.
 4. Onze collega’s zijn getraind op het werken met geavanceerde spuitapparatuur voor een vlekkeloos en strak resultaat.
 5. Tijdens de werkzaamheden worden delen die niet behandeld worden netjes afgeplakt.
 6. Door alleen met hoogwaardige verf van merken als Sikkens en Sigma te werken kunnen we de beste kwaliteit schilderwerk garanderen.
 7. Deze methode is naast bestaande bouw eveneens toepasbaar op nieuwbouw panden. Hoe dit werkt lees je verder op deze pagina.
Offerte aanvragen
Latex laten spuiten muren en plafonds

Latex laten spuiten IJsselstein

Bij een huis bouwen zijn veel specialisten betrokken, ook zijn er flink wat regels om je aan te houden. Dat komt de veiligheid ten goede, dus daar valt niet over te klagen. Tussen de bouw en de inrichting zullen de wanden ook in orde gemaakt moeten worden. Dus, wordt het met de kwasten in de weer gaan en zelf gaan schilderen? Of laat je het liever over aan vakmensen? Met de hoge kosten voor schilderwerken begrijpen we heel goed dat de keuze op doe-het-zelf valt. Met latex spuiten in IJsselstein is het niet meer nodig om zelf aan de slag te gaan, onze specialisten klaren de klus sneller én goedkoper dan met andere technieken mogelijk is. Daarbij bezuinigen we zeker niet op kwaliteit, want met spuitapparatuur van Graco en verf van vooraanstaande merken als Sikkens en Sigma mag je een prachtig resultaat verwachten. Latexspuitenspecialist.nl levert maatwerk voor een lopende band tarief.

Renovlies behangen IJsselstein

Er is niets mis met een leuk motiefje op de wand, toch zien we zelf liever een strak geschilderde wand. Daarom werken we niet als behanger in IJsselstein, met één uitzondering. Bij nieuwbouw is het namelijk niet mogelijk om direct te gaan schilderen, omdat verf zal scheuren door de werking van de wanden. Dit geldt voor iedere techniek, zowel traditioneel als modern. Om toch direct aan het werk te kunnen gaan en nieuwbouw panden snel op te kunnen leveren kunnen wij renovlies behangen in IJsselstein. Dit is een onderlaag die ervoor zorgt dat de bovenste verflaag niet zal scheuren of barsten. We leggen graag uit hoe dit proces werkt, neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 • Weinig overlast van de werkzaamheden

 • A-merken als Sigma, Sikkens, Caparol en Keim

 • Mooie, egaal geschilderde muren en plafonds

 • Gratis bezichtiging en offerte op maat

 • Kosten- en tijdbesparing

Overtuigd van Latex Spuiten Specialist? Neem contact met ons op of bel direct naar 0611843915

Werkgebied Latex Spuiten Specialist

Verder zijn we onder andere actief in: