voor de strakste binnen- en buitenmuren

Offerte aanvragen

Latex spuiten Hillegom

Het is niet eenvoudig om een huis vanaf de kelder tot aan de zolder te schilderen, het kost niet alleen veel geld maar ook tijd en energie. Bij uitbesteden van het werk zal het nog steeds een stressvolle periode zijn voor het gezin. Schilderen van plafonds en wanden in de woning bijvoorbeeld. Dit is typisch een voorbeeld van een flink karwei in zowel nieuwbouw woningen als in bestaande huizen. Door met latex te spuiten in Hillegom kunnen wij het werk goedkoper, sneller en met minder stress uitvoeren. Latexspuitenspecialist.nl kan u ook van dienst zijn op het gebied van totaal renovatie, zo hebben we schilders en stukadoors in dienst die ook de rest van de woning netjes afwerken.

Neem direct contact met ons op voor meer informatie over latex spuiten in Hillegom, of lees deze pagina voor een overzicht van onze diensten.

Offerte aanvragen
Latex laten spuiten muren en plafonds

Wat is latex spuiten?

Het zal voor niemand een verrassing zijn dat plafonds en muren het meeste oppervlak van een woning in beslag nemen. Hierdoor wordt er veel tijd besteed aan het schilderwerk, uiteraard is dit wel een klus die niet zomaar uit te stellen valt. Met een normaal set kwasten of verfrollers zal ook een ervaren schilder nog steeds een flinke tijd bezig zijn om netjes werk af te leveren. Toch kan het aanzienlijk sneller door te spuiten met latex. Eerst wordt de ruimte netjes afgeplakt door onze specialisten alvorens met het spuitwerk te beginnen. Alle gewenste plafonds en wanden worden vervolgens gespoten met als resultaat een prachtige woning waar u snel kunt intrekken.

Voordelen van latex laten spuiten in Hillegom

 • Het werk wordt in ongeveer 20 procent van de tijd uitgevoerd in vergelijking met traditionele methoden.
 • Het uiteindelijke resultaat is vergelijkbaar met normaal, professioneel schilderwerk.
 • Er wordt altijd gewerkt met verf van vooraanstaande merken zodat het resultaat er voor een lange tijd prachtig uitziet.
 • Onze werkwijze bespaart niet alleen tijd maar ook kosten.

Wilt u meer weten over latex spuiten in Hillegom? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Dit is mogelijk met totaal renovatie

Naast spuitwerk kunnen we ook diverse andere werkzaamheden leveren. Voor totaal renovatie moet u ook bij Latexspuitenspecialist.nl zijn. Dit zijn enkele voorbeelden van onze dienstverlening:

 • Nieuwbouw: Door de wanden eerst met renovlies te behangen kan worden voorkomen dat de verflaag gaat scheuren zoals dit bij stucen in een nieuwe woning vaak voorkomt.
 • Bestaande bouw: Als de woning al enkele jaren staat dan kunnen onze stukadoors zonder problemen de wanden en plafonds stucen en sauzen als voorbereidend werk.
 • Behangen en schilderen: De deuren, trappen, ramen en kozijnen zijn niet met latex spuiten te behandelen. Voor dit soort elementen zullen onze ervaren schilders het bekende schuur- en schilderwerk uitvoeren.

Maak uw project planning aanzienlijk eenvoudiger door Latexspuitenspecialist.nl in te schakelen voor totaal renovatie. Het is overigens ook mogelijk om alleen het spuitwerk door ons uit te laten voeren. Wij leveren altijd service op maat.

Neem vandaag nog contact op voor alle mogelijkheden, ons team staat voor u klaar.

 • Weinig overlast van de werkzaamheden

 • A-merken als Sigma, Sikkens, Caparol en Keim

 • Mooie, egaal geschilderde muren en plafonds

 • Gratis bezichtiging en offerte op maat