voor de strakste binnen- en buitenmuren

Maak direct een afspraak

Latex spuiten Hillegom

Het is niet eenvoudig om een huis vanaf de kelder tot aan de zolder te schilderen, het kost niet alleen veel geld maar ook tijd en energie. Bij uitbesteden van het werk zal het nog steeds een stressvolle periode zijn voor het gezin. Schilderen van plafonds en wanden in de woning bijvoorbeeld. Dit is typisch een voorbeeld van een flink karwei in zowel nieuwbouw woningen als in bestaande huizen. Door met latex te spuiten in Hillegom kunnen wij het werk goedkoper, sneller en met minder stress uitvoeren. Latexspuitenspecialist.nl kan u ook van dienst zijn op het gebied van totaal renovatie, zo hebben we schilders en stukadoors in dienst die ook de rest van de woning netjes afwerken.

Neem direct contact met ons op voor meer informatie over latex spuiten in Hillegom, of lees deze pagina voor een overzicht van onze diensten.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Latex laten spuiten muren en plafonds

Wat is latex spuiten?

Het zal voor niemand een verrassing zijn dat plafonds en muren het meeste oppervlak van een woning in beslag nemen. Hierdoor wordt er veel tijd besteed aan het schilderwerk, uiteraard is dit wel een klus die niet zomaar uit te stellen valt. Met een normaal set kwasten of verfrollers zal ook een ervaren schilder nog steeds een flinke tijd bezig zijn om netjes werk af te leveren. Toch kan het aanzienlijk sneller door te spuiten met latex. Eerst wordt de ruimte netjes afgeplakt door onze specialisten alvorens met het spuitwerk te beginnen. Alle gewenste plafonds en wanden worden vervolgens gespoten met als resultaat een prachtige woning waar u snel kunt intrekken.

Voordelen van latex laten spuiten in Hillegom

  • Het werk wordt in ongeveer 20 procent van de tijd uitgevoerd in vergelijking met traditionele methoden.
  • Het uiteindelijke resultaat is vergelijkbaar met normaal, professioneel schilderwerk.
  • Er wordt altijd gewerkt met verf van vooraanstaande merken zodat het resultaat er voor een lange tijd prachtig uitziet.
  • Onze werkwijze bespaart niet alleen tijd maar ook kosten.

Wilt u meer weten over latex spuiten in Hillegom? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.