voor de strakste binnen- en buitenmuren

Offerte aanvragen

Latex spuiten Hendrik-Ido-Ambacht

Als u een woning gaat schilderen zijn er diverse keuzes om te maken. Als eerste moeten plafonds en wanden gereed worden gemaakt voordat u aan de slag kunt gaan met inrichten en afwerken. Dit zijn zowel in bestaande huizen als in de nieuwbouw dezelfde uitdagingen. Herstellen, stukadoren en schilderen is een tijdrovend en kostbaar proces waardoor andere plannen aan de kant geschoven worden. Latex spuiten in Hendrik-Ido-Ambacht is dè oplossing om de woning sneller gereed te maken op basis van lagere kosten. Er wordt ditmaal niet geschilderd met kwasten en rollers maar er wordt speciale latex verf gespoten. Latexspuitenspecialist.nl is een full-service dienstverlener die ook ingeschakeld kan worden voor totaal renovatie in Hendrik-Ido-Ambacht zoals stucwerk of renovlies behangen.

Neem direct contact op met Latexspuitenspecialist.nl voor een vrijblijvende offerte of lees verder voor meer informatie.

Offerte aanvragen
Latex laten spuiten muren en plafonds

Over latex spuiten in Hendrik-Ido-Ambacht

Normaal gesproken zal een schilder werken met een kwast of een verfroller. Daar is in de laatste decennia niet veel aan veranderd. Er zijn mensen die het liever zelf doen, toch leveren professionals aanzienlijk beter werk in een kortere tijd. Er is nu een methode die niet alleen veel sneller is maar ook nog kosten zal besparen; latex spuiten. Dit is overigens een klus die u niet zelf kunt uitvoeren, dit doen onze specialisten die eerst de ruimte netjes afplakken. Vervolgens wordt een duurzame laag latex verf gespoten. In praktijk wordt er met deze methode maar liefst 80 procent tijd bespaard. Zo kunt u snel aan de slag met de inrichting.

Waarom kiezen voor latex spuiten?

 • We kunnen een hoogwaardige kwaliteit leveren in slechts een vijfde van de tijd die het normaal kost om te schilderen.
 • Ons team is getraind op deze methode en er wordt gewerkt met speciale apparatuur.
 • Door efficiënt te werken is het mogelijk om aanzienlijk goedkoper te werken.
 • We werken met verf van vooraanstaande merken voor een langdurig mooi resultaat.

Ook voor totaal renovatie in Hendrik-Ido-Ambacht

Latexspuitenspecialist.nl is uw partner in totaal renovatie, denk hierbij aan:

 1. Renovlies behangen nieuwbouw woning: Omdat wanden na oplevering nog enkele jaren kunnen krimpen of uitzetten is het mogelijk om met renovlies behang scheuren te voorkomen.
 2. Stukadoren in bestaande panden: Wanneer het pand al wat langer staat schakelen we onze stukadoors in die het voorwerk leveren door te stucen en sauzen.
 3. Latex spuiten: Wij zijn de specialisten op het gebied van latex spuiten in Hendrik-Ido-Ambacht.
 4. Behang- en schilderwerk: Moeten er andere delen van de woning behandeld worden? We behangen en schilderen deuren, ramen inclusief kozijnen en trappen.

U heeft zelf de keuze om ons alleen het spuitwerk te laten uitvoeren. Door ons al het werk toe te vertrouwen hoeft u minder aannemers in te schakelen.

Informeer direct naar alle mogelijkheden bij Latexspuitenspecialist.nl.

 • Weinig overlast van de werkzaamheden

 • A-merken als Sigma, Sikkens, Caparol en Keim

 • Mooie, egaal geschilderde muren en plafonds

 • Gratis bezichtiging en offerte op maat

 • Kosten- en tijdbesparing

Overtuigd van Latex Spuiten Specialist? Neem contact met ons op of bel direct naar 0611843915