voor de strakste binnen- en buitenmuren

Maak direct een afspraak

Latex spuiten Hazerwoude-Rijndijk

De meeste gezinnen zien op tegen woning renovatie. Dit is niet verbazingwekkend gezien het werk dat hierbij komt kijken. Zo moet u wellicht voor langere tijd wonen in een rommelig huis, of elders wachten tot de werkzaamheden gereed zijn. Dit geldt voor zowel zelf doen als uitbesteden. Bij Latexspuitenspecialist.nl laten we zien dat het ook anders kan, wij voeren totaalrenovatie uit in een korte tijd op basis van lagere kosten. Zo kunnen we niet alleen latex spuiten in Hazerwoude-Rijndijk maar ook volledige renovatie projecten uitvoeren. Hoe dit werkt leest u op deze pagina, of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Wat is latex spuiten?

Schilderen is vakwerk, om goede resultaten te leveren zal er tijd geïnvesteerd moeten worden. Een professionele schilder zal ook met een verfroller behoorlijk lang bezig zijn om ieder wand en plafond te schilderen. Latex spuiten is een moderne methode die ons in staat stelt in pakweg twintig procent van de tijd het werk uit te voeren. Dit is inclusief het afplakken van de ruimte zodat alleen de wanden en plafonds van een nette laag latex verf worden voorzien. Aan het einde van de rit zult u niet alleen een prachtig resultaat tegemoet kunnen zien, de kosten vallen ook aanzienlijk lager uit. Het is mogelijk om latex spuiten in Hazerwoude-Rijndijk toe te passen in zowel bestaande bouw als in nieuwbouwwoningen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Latex laten spuiten muren en plafonds

Totaal renovatie in Hazerwoude-Rijndijk

De manier waarop we te werk gaan zal verschillen per situatie, zo is het proces anders bij nieuwbouw dan bij bestaande panden. De plafonds en wanden moeten namelijk vooraf bewerkt worden. Daarbij zijn deze twee opties mogelijk:

1. Renovlies behangen

Nieuwbouwwoningen zullen de eerste paar jaar nog wat nawerken, dit is normaal. Wanneer er dan geschilderd wordt bestaat het risico dat er breuken en scheuren ontstaan. Daarom brengen we in dit geval eerst renovlies behang aan. Dit elastische materiaal past zich aan terwijl het gebouw de definitieve vorm aanneemt. Dit is een techniek waar het team van Latexspuitenspecialist.nl veel ervaring mee heeft.

2. Stukadoor

Het is niet nodig om renovlies behang aan te brengen wanneer het een pand betreft dat al langere tijd staat. Dit neemt niet weg dat de ondergrond nog steeds van belang is. De stukadoors binnen ons team zullen vakkundig saus- en stucwerk uitvoeren, zo leveren wij een all-in oplossing. Dit bespaart tijd en vereenvoudigt de planning aanzienlijk.