voor de strakste binnen- en buitenmuren

Maak direct een afspraak

Latex spuiten Haastrecht: snel, voordelig, duurzaam

Een nieuwe woning betrekken brengt heel wat kosten met zich mee. Wist je dat er een manier is om veertig procent of meer te besparen op de kosten, op basis van een methode die tot wel vijf maal zo snel uitgevoerd wordt? Dat klinkt te mooi om waard te zijn, toch is het mogelijk met latex laten spuiten in Haastrecht. Deze verf wordt niet aangebracht met roller of kwast, maar met industriële spuitapparatuur. Een extra voordeel van deze methode is dat het ook mogelijk is om dit procedé toe te passen in nieuwbouw panden. Lees snel verder voor de dienstverlening van Latexspuitenspecialist.nl of neem direct contact op voor meer informatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Latex laten spuiten muren en plafonds

Latex spuiten Haastrecht

Kale wanden bieden mogelijkheden, ze vormen ook een uitdaging voor iedere kersverse koper of huurder. Schilderen, texen, behangen of kasten plaatsen tot aan het plafond. Wat dacht je van latex laten spuiten in Haastrecht? Deze moderne vorm van schilderwerk brengt diverse voordelen met zich mee:

  • Er wordt veel tijd bespaard omdat spuiten sneller gaat dan andere methoden.
  • De kosten liggen lager dankzij een meer efficiënte werkwijze.
  • Er wordt vooraf een gratis en vrijblijvende kostenberekening gemaakt zodat je precies weet waar je aan toe bent.
  • We werken exclusief met merkproducten wat een lange levensduur garandeert.
  • Ons proces is toepasbaar op zowel bestaande bouw als nieuwbouw.
  • Wij voeren onze dienstverlening uit voor particuliere klanten en zakelijke klanten, van appartement tot kantoorpand.

De apparatuur die we gebruiken voor onze spuitwerken is van het merk Graco, een wereldleider op dit gebied. Als verf hebben we gekozen voor merken als Sikkens en Sigma, omdat we zeker zijn van de kwaliteit die deze producten bieden op zowel het gebied van kleurechtheid als de levensduur. Omdat deze manier van werken specialistische kennis vereist trainen we intern onze schilders om steeds opnieuw weer vakwerk te leveren. Daarbij hoort ook een nette werkwijze inclusief secuur afplakken van de omgeving onder strenge veiligheidseisen.