voor de strakste binnen- en buitenmuren

Offerte aanvragen

Latex spuiten Haastrecht: snel, voordelig, duurzaam

Een nieuwe woning betrekken brengt heel wat kosten met zich mee. Wist je dat er een manier is om veertig procent of meer te besparen op de kosten, op basis van een methode die tot wel vijf maal zo snel uitgevoerd wordt? Dat klinkt te mooi om waard te zijn, toch is het mogelijk met latex laten spuiten in Haastrecht. Deze verf wordt niet aangebracht met roller of kwast, maar met industriële spuitapparatuur. Een extra voordeel van deze methode is dat het ook mogelijk is om dit procedé toe te passen in nieuwbouw panden. Lees snel verder voor de dienstverlening van Latexspuitenspecialist.nl of neem direct contact op voor meer informatie.

Offerte aanvragen
Latex laten spuiten muren en plafonds

Latex spuiten Haastrecht

Kale wanden bieden mogelijkheden, ze vormen ook een uitdaging voor iedere kersverse koper of huurder. Schilderen, texen, behangen of kasten plaatsen tot aan het plafond. Wat dacht je van latex laten spuiten in Haastrecht? Deze moderne vorm van schilderwerk brengt diverse voordelen met zich mee:

 • Er wordt veel tijd bespaard omdat spuiten sneller gaat dan andere methoden.
 • De kosten liggen lager dankzij een meer efficiënte werkwijze.
 • Er wordt vooraf een gratis en vrijblijvende kostenberekening gemaakt zodat je precies weet waar je aan toe bent.
 • We werken exclusief met merkproducten wat een lange levensduur garandeert.
 • Ons proces is toepasbaar op zowel bestaande bouw als nieuwbouw.
 • Wij voeren onze dienstverlening uit voor particuliere klanten en zakelijke klanten, van appartement tot kantoorpand.

De apparatuur die we gebruiken voor onze spuitwerken is van het merk Graco, een wereldleider op dit gebied. Als verf hebben we gekozen voor merken als Sikkens en Sigma, omdat we zeker zijn van de kwaliteit die deze producten bieden op zowel het gebied van kleurechtheid als de levensduur. Omdat deze manier van werken specialistische kennis vereist trainen we intern onze schilders om steeds opnieuw weer vakwerk te leveren. Daarbij hoort ook een nette werkwijze inclusief secuur afplakken van de omgeving onder strenge veiligheidseisen.

Renovlies behangen Haastrecht

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht en zijn de wanden behangklaar bij oplevering dan bent u bij Latex Spuiten Specialist aan het juiste adres. Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Ook kunnen wij in uw nieuwe woning uw wanden voorzien van een patroonbehang of een foto behang. We zijn een specialist in het aanbrengen van glad en naadloos renovlies behang, dit is een onderlaag die toegepast wordt in nieuwbouw woningen. Omdat de wanden zich nog moeten zetten is het niet mogelijk om een permanente laag verf aan te brengen. Want dan kunnen er scheuren of barsten ontstaan, dit geldt overigens voor iedere methode. Door eerst renovlies behang aan te brengen voorkomen we dit risico, en kan een netjes geschilderd pand aanzienlijk sneller worden opgeleverd. Dat bespaart de eigenaar of verhuurder flink wat tijd.

 • Weinig overlast van de werkzaamheden

 • A-merken als Sigma, Sikkens, Caparol en Keim

 • Mooie, egaal geschilderde muren en plafonds

 • Gratis bezichtiging en offerte op maat

 • Kosten- en tijdbesparing

Overtuigd van Latex Spuiten Specialist? Neem contact met ons op of bel direct naar 0611843915