voor de strakste binnen- en buitenmuren

Offerte aanvragen

Latex spuiten Capelle a/d IJssel

Of u nu zelf gaat klussen in huis, of het werk uitbesteed aan een professionele aannemer, het kost behoorlijk wat tijd. U kunt in die periode niet of nauwelijks gebruik maken van de woning. Gelukkig zijn er moderne oplossingen voor zowel totaal renovatie als voor individuele werkzaamheden. Denk aan latex spuiten in Capelle a/d Ijssel. Dit is een techniek die snel, goedkoop en betrouwbaar is. Zeker als u dit uit laat voeren door de specialisten van Latexspuitenspecialist.nl.

Bekijk de mogelijkheden op deze pagina of neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen
Latex laten spuiten muren en plafonds

Waarom kiezen voor latex spuiten in Capelle a/d Ijssel?

Om een wand of plafond van een strakke laag verf te voorzien zijn de juiste materialen nodig, goede kwaliteit verf en kennis van zaken. Ook dan neemt dit karwei veel tijd in beslag. Met latex spuiten is het mogelijk alle wanden en plafonds in een woning binnen 20 procent van de tijd te behandelen in vergelijking met kwast of verfroller mogelijk. Dit betekent minder tijd in de rommel én lagere kosten op basis van professionele dienstverlening.

Ook voor totaal renovatie

Naast latex spuiten in Capelle a/d Ijssel voeren we ook andere werkzaamheden uit zoals stucen, behangen en schilderen. Een deel van deze diensten heeft te maken met het voorbereiden van de wanden en plafonds:

1. Stukadoor

Bij bestaande bouw zal er eerst stucwerk nodig zijn om de ondergrond te egaliseren. Vervolgens kan de latex laag worden gespoten. Voor het stucen hebben we ervaren stukadoors in dienst die het voorbereidend werk uitvoeren.

2. Renovlies behang

Wanneer het een nieuwbouw pand betreft kan het gebouw enkele jaren ‘nawerken’, stucwerk kan dan scheuren gaan vertonen. Met renovlies behangen voorkom je dit en kan er een duurzame laag worden aangebracht zonder problemen na verloop van tijd.

3. Schilderwerk

Is er naast behandelen van wanden of plafonds ook behoefte aan het schilderen van ramen, kozijnen, deuren of trappen? Dit is niet mogelijk met latex verf. Onze vak

Maatwerk verbouwing in Capelle a/d Ijssel

Omdat we bij Latexspecialist.nl alle materialen én expertise in huis hebben om woningen te renoveren kunnen we onze klanten de moeite besparen om voor ieder karwei een andere aannemer in te schakelen. Zo helpen we tijd, geld en stress te besparen. Onze diensten zijn geschikt voor zowel bestaande bebouwing als voor nieuwbouw panden.

Meer weten? We leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn. Neem direct contact met ons op.

  • Weinig overlast van de werkzaamheden

  • A-merken als Sigma, Sikkens, Caparol en Keim

  • Mooie, egaal geschilderde muren en plafonds

  • Gratis bezichtiging en offerte op maat

  • Kosten- en tijdbesparing

Overtuigd van Latex Spuiten Specialist? Neem contact met ons op of bel direct naar 0611843915