voor de strakste binnen- en buitenmuren

Maak direct een afspraak

Latex spuiten Bleiswijk

Een wandje schilderen kan een uitdaging zijn, een volledige woning renoveren is van een geheel andere orde. Latexspuitenspecialist.nl is dé dienstverlener bij u in de buurt. Voor zowel latex spuiten in Bleiswijk als totaal renovatie kunt u bij ons terecht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Latex laten spuiten muren en plafonds

Wat valt er onder totaalrenovatie in Bleiswijk?

Een veelgehoorde reden om renovatiewerken uit te stellen is de tijd die ermee gemoeid gaat. De woning staat voor lange tijd op z’n kop wat veel overlast veroorzaakt. Lange tijd werklieden over de vloer is uiteraard ook niet prettig. Daarom bieden wij totaal renovatie in Bleiswijk in veel minder tijd met hoogwaardig resultaat.

1. Renovlies behangen

Dit is dé oplossing voor nieuwbouw panden omdat je niet zomaar kunt gaan stucen. Dit levert namelijk scheuren op omdat de wanden nog enige tijd na zullen werken. Bij renovlies behangen in Bleiswijk ontstaat er een strakke wand die eenvoudig af te werken is. Er ontstaan geen scheuren omdat deze onderlaag elastisch is.

2. Stucen

Bij oudere woningen die niet langer krimpen of uitzetten is stucen wel mogelijk. We hebben hiervoor stukadoors in dienst die sausklaar stucwerk leveren. Dit betekent dat de wanden goed voorbereid zijn om te behangen, schilderen of spuiten.

3. Latex spuiten

Na renovlies behangen of stucwerk aanbrengen kunnen we we snel aan de slag met het spuitwerk. Schilderen of werken met de verfroller neemt veel tijd in beslag, daarnaast vereist het expertise om de verf strak aan te brengen. Met latex spuiten in Bleiswijk zorgt ons team voor een perfect resultaat in slechts een vijfde van de tijd die je voor standaard schilderwerk moet rekenen.

4. Schilderen of spuiten van trappen en deuren

Niet alle oppervlakken lenen zich voor latex spuiten. Bij trappen, ramen, kozijnen en deuren levert schilderen nog steeds het beste resultaat op. Omdat we totaal renovatie leveren kunnen we ook het schilderwerk voor u verzorgen. Onze ervaren schilders zorgen ervoor dat trappen, ramen, kozijnen en deuren netjes gelakt worden inclusief schuren en gronden.

 

Latexspuitenspecialist.nl levert naast totaal renovatie ook maatwerk diensten zoals alleen latex spuiten in Bleiswijk. Meer weten? Neem direct contact met ons op.