voor de strakste binnen- en buitenmuren

Maak direct een afspraak

Latex spuiten Berkel en Rodenrijs

Het is voor velen al een hele klus om een muur te schilderen, laat staan een complete woning renoveren. Latexspuitenspecialist.nl neemt dit werk graag van u over. Naast latex spuiten in Berkel en Rodenrijs kunt u ook bij ons terecht voor totaal renovatie.

Meer weten over onze dienstverlening? Neem contact op of lees verder voor meer informatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Latex laten spuiten muren en plafonds

Mogelijkheden met totaal renovatie in Berkel en Rodenrijs

Vaak geven mensen aan dat ze wachten met renoveren omdat het zoveel tijd in beslag neemt. Steeds werklieden over de vloer die diverse werkzaamheden uitvoeren zorgen voor onrust en overlast in huis. Wij kunnen totaal renovatie in Berkel en Rodenrijs leveren met hoogwaardig resultaat in aanzienlijk minder tijd.

1. Renovlies behangen

Dit is een uitstekende oplossing in een nieuwbouw pand omdat het nog niet mogelijk is om hier te stucen. Er zullen dan na verloop van tijd scheuren ontstaan omdat de wanden nog krimpen en uitzetten. Als we renovlies behangen in Berkel en Rodenrijs is het resultaat een strakke wand die vervolgens af te werken is. Omdat de onderlaag elastisch is zal er geen scheurvorming optreden.

2. Stucwerk

Als de woning wat ouder is dan kunnen we wel stucen. Hiervoor hebben we ervaren stukadoors in dienst. Zo kunnen we alle soorten wanden goed voorbereiden om deze vervolgens te schilderen, behangen of spuiten.

3. Latex spuiten

Als het renovlies behang geplaatst is kunnen we beginnen met spuiten. Schilderwerk met kwast of verfroller kost niet alleen veel tijd, er is ook expertise nodig om de verf netjes aan te brengen. Bij latex spuiten in Berkel en Rodenrijs zorgen we voor een prachtig resultaat dat we vijf maal zo snel kunnen opleveren in vergelijking met standaard schilderwerk.

4. Schilderwerk trappen en deuren

Er zijn oppervlakken die zich minder goed lenen voor latex spuiten. Voor trappen, kozijnen, ramen en deuren heeft schilderen nog steeds de voorkeur. Als totaal renovatie bedrijf kunnen we ook het schilderwerk uitvoeren. We zorgen er dan voor dat de trappen, kozijnen, ramen en deuren strak in de lak staan, ook schuren en gronden voeren we uit.

Voor zowel totaal renovatie als maatwerk diensten waaronder latex spuiten in Berkel en Rodenrijs kunt u terecht bij Latexspuitenspecialist.nl.