voor de strakste binnen- en buitenmuren

Offerte aanvragen

Latex spuiten Berkel en Rodenrijs

Het is voor velen al een hele klus om een muur te schilderen, laat staan een complete woning renoveren. Latexspuitenspecialist.nl neemt dit werk graag van u over. Naast latex spuiten in Berkel en Rodenrijs kunt u ook bij ons terecht voor totaal renovatie.

Meer weten over onze dienstverlening? Neem contact op of lees verder voor meer informatie.

Offerte aanvragen
Latex laten spuiten muren en plafonds

Mogelijkheden met totaal renovatie in Berkel en Rodenrijs

Vaak geven mensen aan dat ze wachten met renoveren omdat het zoveel tijd in beslag neemt. Steeds werklieden over de vloer die diverse werkzaamheden uitvoeren zorgen voor onrust en overlast in huis. Wij kunnen totaal renovatie in Berkel en Rodenrijs leveren met hoogwaardig resultaat in aanzienlijk minder tijd.

1. Renovlies behangen

Dit is een uitstekende oplossing in een nieuwbouw pand omdat het nog niet mogelijk is om hier te stucen. Er zullen dan na verloop van tijd scheuren ontstaan omdat de wanden nog krimpen en uitzetten. Als we renovlies behangen in Berkel en Rodenrijs is het resultaat een strakke wand die vervolgens af te werken is. Omdat de onderlaag elastisch is zal er geen scheurvorming optreden.

2. Stucwerk

Als de woning wat ouder is dan kunnen we wel stucen. Hiervoor hebben we ervaren stukadoors in dienst. Zo kunnen we alle soorten wanden goed voorbereiden om deze vervolgens te schilderen, behangen of spuiten.

3. Latex spuiten

Als het renovlies behang geplaatst is kunnen we beginnen met spuiten. Schilderwerk met kwast of verfroller kost niet alleen veel tijd, er is ook expertise nodig om de verf netjes aan te brengen. Bij latex spuiten in Berkel en Rodenrijs zorgen we voor een prachtig resultaat dat we vijf maal zo snel kunnen opleveren in vergelijking met standaard schilderwerk.

4. Schilderwerk trappen en deuren

Er zijn oppervlakken die zich minder goed lenen voor latex spuiten. Voor trappen, kozijnen, ramen en deuren heeft schilderen nog steeds de voorkeur. Als totaal renovatie bedrijf kunnen we ook het schilderwerk uitvoeren. We zorgen er dan voor dat de trappen, kozijnen, ramen en deuren strak in de lak staan, ook schuren en gronden voeren we uit.

Voor zowel totaal renovatie als maatwerk diensten waaronder latex spuiten in Berkel en Rodenrijs kunt u terecht bij Latexspuitenspecialist.nl.

Latex spuiten in bestaande- en nieuwbouw

Het aanbrengen van de onderlaag verschilt bij een bestaand pand of nieuwbouw, dit geldt niet voor latex spuiten. Dit werkt beter dan de standaard methoden omdat dit proces sneller gaat met een egale dekking en een duurzaam resultaat. Zowel muren als plafonds kunnen met deze techniek behandeld worden.

Betaalbare totaal renovatie in Berkel en Rodenrijs

De combinatie van innovatieve technieken en een strakke planning stelt ons in staat hoogwaardig werk te leven tegen betaalbare tarieven. Latexspuitenspecialist.nl bewijst dat goedkoop zeker niet duurkoop hoeft te zijn. Wij leveren maatwerk goedkoper dan met standaard oplossingen mogelijk is. En u kunt snel aan de slag met de inrichting.

Vraag nu een offerte aan voor totaal renovatie of latex spuiten in Berkel en Rodenrijs, neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

  • Weinig overlast van de werkzaamheden

  • A-merken als Sigma, Sikkens, Caparol en Keim

  • Mooie, egaal geschilderde muren en plafonds

  • Gratis bezichtiging en offerte op maat

  • Kosten- en tijdbesparing

Overtuigd van Latex Spuiten Specialist? Neem contact met ons op of bel direct naar 0611843915