voor de strakste binnen- en buitenmuren

Offerte aanvragen

Latex spuiten in Barendrecht

Wat zijn de mogelijkheden bij een huis schilderen? Pas wanneer de wanden en plafonds gereed zijn kan de werkelijke afwerking en inrichting plaatsvinden. Dit is een uitdaging voor zowel nieuwbouw woningen als in een bestaand huis. Herstelwerken en schilderen kost doorgaans veel tijd en geld. Dit kan de plannen van de gezinsleden flink in het water doen vallen. Gelukkig is er een innovatieve methode om de woning wel netjes te maken, in een fractie van de tijd die het kost met traditionele technieken en dat is latex spuiten in Barendrecht. Dan wordt er in plaats van schilderen met de kwast gespoten met hoogwaardige latex verf. Daarnaast kan Latexspuitenspecialist.nl ook andere werkzaamheden in de woning verzorgen zoals wanden stucen en renovlies behangen. Zo kunt u bij ons terecht voor totaal renovatie in Barendrecht.

Meer weten? Lees deze pagina of neem direct contact op met de experts van Latexspuitenspecialist.nl.

Offerte aanvragen
Latex laten spuiten muren en plafonds

Over latex spuiten in Barendrecht

De wijze waarop huizen worden geschilderd is in de loop der jaren grotendeels hetzelfde gebleven. Een schilder werkt met de kwast of met een verfroller. Hoewel dit een karwei is dat door veel mensen zelf wordt uitgevoerd is er zeker vakmanschap nodig om een net resultaat te realiseren. Nu is er een veel snellere methode die ook nog eens goedkoper is en dat is latex spuiten. Dit is een klus die je niet zelf kunt uitvoeren, onze specialisten zullen de ruimte afplakken en voorbereiden om vervolgens met speciale apparatuur latex verf aan te brengen. Deze werkzaamheden kunnen in 20 procent van de tijd uitgevoerd worden die het normaal gesproken in beslag neemt.

4 voordelen van latex spuiten:

  1. Het kost slechts 20 procent van de tijd die het kost met conventionele methoden.
  2. De kosten liggen aanzienlijk lager dan bij schilderen het geval is.
  3. Er wordt gewerkt met speciale apparatuur door ervaren personeel.
  4. De verf wordt door de vooraanstaande producenten geleverd voor een langdurig mooi resultaat.

Ook voor totaal renovatie in Barendrecht

Naast latex spuiten in Barendrecht kunt u ook bij ons terecht voor totaal renovatie. Denk hierbij aan:

1. Renovlies behangen in nieuwbouw

Wanneer de woning juist is opgeleverd zullen de wanden nog enige tijd werken, stucen is dan niet mogelijk. Met renovlies behangen ontstaan er geen scheuren in de toplaag.

2. Stukadoorswerken in bestaande bouw

Als het huis al wat langer staat is het wel mogelijk om stucwerk te leveren. Hiervoor hebben we specialisten in dienst die de wanden en plafonds kunnen sauzen en stucen.

3. Latex spuiten

Als de ondergrond voorbehandeld is kan de toplaag worden aangebracht. Latexspuitenspecialist.nl is dè specialist op het gebied van latex spuiten in Barendrecht.

4. Behangen en schilderen

Naast de wanden en plafonds zijn er ook andere oppervlakken en onderdelen om te behandelen. Onze specialisten verzorgen desgewenst ook behang- en schilderwerk aan ramen, kozijnen, deuren en trappen.

Wil u meer weten over onze dienstverlening of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

  • Weinig overlast van de werkzaamheden

  • A-merken als Sigma, Sikkens, Caparol en Keim

  • Mooie, egaal geschilderde muren en plafonds

  • Gratis bezichtiging en offerte op maat