voor de strakste binnen- en buitenmuren

Offerte aanvragen

Latex spuiten Alphen aan de Rijn: snel, voordelig, duurzaam

Premium materialen, vijf maal snellere oplevering en maatwerk dienstverlening; het is allemaal mogelijk door latex te laten spuiten in Alphen aan den Rijn. Wij zijn ook zeer actief in de regio van Alphen aan den Rijn. Latex Spuiten Specialist heeft een goede reputatie opgebouw in de regio  van Alphen aan den Rijn met tevreden opdrachtgevers en mooie Google recensies als resultaat. Daarnaast bieden we scherpe tarieven voor zowel nieuwbouw- als in renovatieprojecten in de regio. Latex Spuiten Specialist is dé specialist op het gebied van latex spuiten in Alphen aan den Rijn. Bent u aan het verbouwen en ziet u er tegenop om alle deuren, kozijnen en trappen te schilderen? Latex Spuiten Specialist kan ook deze werkzaamheden voor u uitvoeren. Wij bieden een totaal concept aan voor het schilderen van deuren, schilderen van trappen. Wij spuiten de deuren, kozijnen en trappen in iedere gewenste kleur. Op deze pagina leggen we in het kort uit wat we doen, neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op.

Latex laten spuiten muren en plafonds

Is spuiten met latex beter dan met de kwast?

Bij wanden schilderen/sauzen of spuiten zijn er meerdere factoren die een rol spelen. Om mee te beginnen de kwaliteit van het materiaal, want niet ieder type verf biedt dezelfde kwaliteit. Daarom gebruiken we alleen bewezen producten van merken zoals Sigma en Sikkens. Dan is er de kwaliteit van het gereedschap. Er zijn goede kwasten en slechte kwasten, en is ook goede spuitapparatuur en minder goede spuitapparatuur. Ook hier werken we met bewezen apparatuur van het merk Graco, de marktleider op het gebied van spuiten met latex. Als laatste is er de vakmanschap van de uitvoerende werklieden. Latex laten spuiten in Alphen aan de Rijn is een nauwkeurig karwei, wat naast netjes afplakken ook een uitstekende beheersing van de techniek vereist. Het spreekt voor zich dat wij bij Latexspuitenspecialist.nl aan deze drie voorwaarden voldoen. Latexspuitenspecialist.nl staat voor kwaliteit en vakmanschap, wij gaan pas weg als u tevreden bent. Zo kunnen we iedere keer een resultaat leveren dat net zo goed of zelfs beter is dan met de kwast of roller, met een snellere oplevering dan bij regulier schilderen.

Offerte aanvragen

Wat is renovlies behangen?

Bij nieuwbouwwoningen wordt vaak behangen, omdat stucwerk niet geadviseerd wordt. De muren zullen zich namelijk na verloop van tijd nog zetten en krimpscheuren ontstaan. De Latexspuitenspecialist.nl kan in dit geval renovlies behangen in Alphen aan de Rijn. Renovliesbehang is scheur overbruggend, stootvast en voordelig.  dit maakt het mogelijk om de wanden te voorzien van iedere gewenste kleur zonder kans op breken en scheuren van de verf. Daarmee zijn we dus ook de behanger in Alphen aan de Rijn, zelfs ook voor patroon behang!

Latex spuiten is duurzaam

Latex spuiten is beter dan traditioneel schilderwerk. Dit is extra duurzaam omdat het zeer stootvast is. Het is toe te passen in nieuwbouwwoningen of bestaande bouw. Latex spuiten kan o.a. toegepast worden op granol, spack, beton of renovlies behang.

Waarom kiezen voor de Latexspuitenspecialist.nl?

Hoewel het resultaat uiteraard van het grootste belang is, vinden we dat alle schakels in het proces moeten kloppen. Bij latex spuiten in Alphen aan den Rijn bieden we daarom deze garanties aan voor al onze klanten:

  • We komen gratis langs voor een opname, en zullen vervolgens een vrijblijvende offerte op maat uitbrengen.
  • Latex laten spuiten in Alphen aan den Rijn kan minimaal 40% op de kosten besparen.
  • Bespaar ook veel tijd, want spuiten gaat vijf maal sneller dan met een verfroller mogelijk is.
  • Wij maken exclusief gebruik van merkartikelen zoals Sigma, PPG, Sikkens, Akzo en Graco.
  • Ook het glad stuken van plafonds en latex spuiten van stukwerk behoord tot onze specialiteiten.
  • Voordelig en snel.
  • Eerlijke prijzen.

Naast particuliere woningen kunnen