gevels – buitenmuren – damwanden

Offerte aanvragen

Opgeknapte damwandprofielen en gevels door de gespecialiseerde buitenschilder

Buitengevel of damwandprofiel laten spuiten? Dit zorgt voor een nieuwe en frisse uitstraling. Onder invloed van UV-zonlicht, regen en sneeuw gaan buitengevels en damwandenprofielen vroeg of laat verweren. Soms ontstaat er zelfs roestvorming. Nadeel hiervan is dat de gevel of beplating onvoldoende beschermd wordt. Daarnaast ziet de gevel of damwand er minder mooi uit. Het spuiten met een speciale coating is goedkoper dan alles te renoveren. Ook kost dit minder tijd en ondervindt u hier weinig hinder van.

Waarom de latexspuitenspecialist.nl?

  • Gratis bezichtiging op uw locatie

  • Bespaar 40% op uw kosten

  • Op buitenmuren, damwanden en gevels

  • Standaard kit- en afplakwerk zijn in de prijs inbegrepen

  • Met speciale coating die bestand is tegen uv-stralen en weersinvloeden

Werkwijze buitengevel spuiten

Het is niet alleen belangrijk dat de buitengevel of damwand een frisse uitstraling heeft, ook moet deze lang meegaan. Daarom kiezen we voor een duurzame en slijtvaste coatinglaag. Om deze aan te brengen maken we gebruik van de nieuwste spuittechnieken. Hierbij hebben we keuze uit verschillende coatings, afhankelijk van de ondergrond en het materiaal.

Het spuiten van een coatinglaag is zeer geschikt voor het opknappen of verfraaien van de buitengevel van het bedrijfspand, kantoor en damwandprofielen. We raden aan om dit bij droog weer en wat warmere temperaturen te laten doen. Het voorjaar en de zomer zijn de meest ideale perioden voor het laten spuiten van de buitengevel of damwandprofiel.

Doordat we de werkzaamheden starten voeren we eerst een reiniging uit. Beschadigingen repareren we na overleg. Vervolgens starten we met het aanbrengen van de coatinglaag. Dit doen we in één keer, hierdoor kunnen we het werk snel opleveren.

Voordelen coating spuiten buitengevels/damwandprofiel

Het laten aanbrengen van een speciale coatinglaag heeft verschillende voordelen. Ten eerste is de coating goed bestand tegen verschillende weersinvloeden. Denk hierbij aan UV-zonlicht dat met de jaren voor verkleuring zorgt. Ook vorst kan schade aan gevels of wanden veroorzaken. Onze coatinglaag biedt dan ook een goede bescherming tegen regen, sneeuw en vocht. Het opknappen of verfraaien van het bedrijfs- of kantoorpand zorgt ook voor waardevermeerdering.

Uiteraard werken we alleen met hoge kwaliteit producten en materialen. De coatinglaag is dan ook van een hoogwaardige kwaliteit. Bij kritische ondergronden brengen we een verftechnisch rapport door de fabrikant uit. Bovendien kunnen we een driehoeksgarantie door de fabrikant, leverancier en de Latex Spuiten Specialist afgeven.

Bespaar tot wel 40% op schilderkosten

Omdat wij minder verf en manuren nodig hebben bespaart u veel geld. U kunt rekenen op een besparing van rond de 40%. Daarnaast is bij Latex Spuiten Specialist de bezichtiging gratis.

Tijdens de bezichtiging bespreken we met u wat er mogelijk is en hoe we dat gaan aanpakken. Ook zit het standaard kit- en plakwerk in de prijs inbegrepen. Zo bent u nóg voordeliger uit.

Offerte aanvragen

De voordelen van coatingspuiten op een rij

  • Duurzaam
  • Weerbestendig
  • Kleurvast
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Voordelig

Het laten spuiten van een coating is toepasbaar op minerale ondergronden en metalen beplating.

Vooraf bespreken we de mogelijkheden en bepalen we het eventuele voorwerk.

Advies op locatie en prijsopgave

Het is belangrijk om regelmatig uw gevels of damwandprofielen van onderhoud te voorzien. Hiermee beschermt u dit tegen verkleuring, verwering, mos- en vuilaanslag. De Latex Spuiten Specialist komt op locatie om u te voorzien van het juiste advies. Aan de hand van een vrijblijvende bezichtiging ontvangt u een prijsopgave.