gevels – buitenmuren – damwanden

Maak een afspraak

Opgeknapte damwandprofielen en gevels door de gespecialiseerde buitenschilder

Buitengevel of damwandprofiel laten spuiten? Dit zorgt voor een nieuwe en frisse uitstraling. Onder invloed van UV-zonlicht, regen en sneeuw gaan buitengevels en damwandenprofielen vroeg of laat verweren. Soms ontstaat er zelfs roestvorming. Nadeel hiervan is dat de gevel of beplating onvoldoende beschermd wordt. Daarnaast ziet de gevel of damwand er minder mooi uit. Het spuiten met een speciale coating is goedkoper dan alles te renoveren. Ook kost dit minder tijd en ondervindt u hier weinig hinder van.

Waarom de latexspuitenspecialist.nl?

  • Gratis bezichtiging op uw locatie

  • Bespaar 40% op uw kosten

  • Op buitenmuren, damwanden en gevels

  • Standaard kit- en afplakwerk zijn in de prijs inbegrepen

  • Met speciale coating die bestand is tegen uv-stralen en weersinvloeden

Werkwijze buitengevel spuiten

Het is niet alleen belangrijk dat de buitengevel of damwand een frisse uitstraling heeft, ook moet deze lang meegaan. Daarom kiezen we voor een duurzame en slijtvaste coatinglaag. Om deze aan te brengen maken we gebruik van de nieuwste spuittechnieken. Hierbij hebben we keuze uit verschillende coatings, afhankelijk van de ondergrond en het materiaal.

Het spuiten van een coatinglaag is zeer geschikt voor het opknappen of verfraaien van de buitengevel van het bedrijfspand, kantoor en damwandprofielen. We raden aan om dit bij droog weer en wat warmere temperaturen te laten doen. Het voorjaar en de zomer zijn de meest ideale perioden voor het laten spuiten van de buitengevel of damwandprofiel.

Doordat we de werkzaamheden starten voeren we eerst een reiniging uit. Beschadigingen repareren we na overleg. Vervolgens starten we met het aanbrengen van de coatinglaag. Dit doen we in één keer, hierdoor kunnen we het werk snel opleveren.

Voordelen coating spuiten buitengevels/damwandprofiel

Het laten aanbrengen van een speciale coatinglaag heeft verschillende voordelen. Ten eerste is de coating goed bestand tegen verschillende weersinvloeden. Denk hierbij aan UV-zonlicht dat met de jaren voor verkleuring zorgt. Ook vorst kan schade aan gevels of wanden veroorzaken. Onze coatinglaag biedt dan ook een goede bescherming tegen regen, sneeuw en vocht. Het opknappen of verfraaien van het bedrijfs- of kantoorpand zorgt ook voor waardevermeerdering.

Uiteraard werken we alleen met hoge kwaliteit producten en materialen. De coatinglaag is dan ook van een hoogwaardige kwaliteit. Bij kritische ondergronden brengen we een verftechnisch rapport door de fabrikant uit. Bovendien kunnen we een driehoeksgarantie door de fabrikant, leverancier en de Latex Spuiten Specialist afgeven.

Bespaar tot wel 40% op schilderkosten<